DEZVĂLUIRI | Pavel Bartoș a făcut-o de râs pe Theo Rose la PRO TV. Momentul care trebuia tăiat la montaj: „E bună când alăptezi”

Publicat: 17 dec. 2022, 14:42 Autor: Camelia Vedete

Pavel Bartoș a făcut-o de râs pe Theo Rose. Aseară a fost semifinala la Vocea României, în direct, la PRO TV. Antrenorii și-au susținut concurenții așa cum au știut ei mai bine.

Finala Vocea României a captat toată atenția telespectatorilor. Se pare că emisiunea a fost lider de audiență! Așadar, fanii show-ului nu au ratat nici acea discuție stânjenitoare dintre Pavel Bartoș și Theo Rose. La un moment dat, în emisiunea de aseară, concurenții se pregăteau să intre pe scenă. Însă, un mic moment creat de Pavel Bartoș a făcut-o de râs pe Theo Rose.

Pavel Bartoș a făcut-o de râs pe Theo Rose

Pavel Bartoș: Să bem o bere. Este bună în aceste momente.

Theo Rose: Mai puțin eu.

Pavel Bartoș: Lasă că e bună berea!

Theo Rose: Se zice că în starea mea nu prea este indicată berea.

Smiley: Există și bere fără alcool.

Pavel Bartoș: Poate acum nu e bună, dar după, la alăptare este indicată.

Theo Rose: Poate la alăptare. Dar acum nu, pe cine alăptez eu acum? (râde stânjenită de moment)

Theo Rose a ales deja numele copilului: „Îmi place foarte mult”…”

Theo Rose și Anghel Damian urmează să devină părinți și așa cum era de așteptat vestea a venit ca un ”fulger” pentru apropiații cuplului și pentru fanii artistei. Ca un fel de premoniție, cântăreața a dezvăluit, cu doar câteva luni în urmă, numele viitorului copil. 

Se spune că nimic nu este întâmplător. Cu doar câteva luni în urmă, Theo Rose a intuit faptul că va avea parte de o bucurie în viața ei. În primăvară, mai exact, în luna aprilie, iubita lui Anghel Damian a dezvăluit ce nume și-ar dori să poarte viitorul ei copil.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, Theo Rose a fost mai sinceră ca niciodată și a dezvăluit că mereu a știut faptul că va avea un băiețel pe care îl va chema Mario. La un nume de fetiță nu s-a gândit la acea vreme, însă, din toate variantele, numele Natalia este cel care îi place cel mai mult.

”Am zis de multe ori că, dacă o să am un băiat, o să-l cheme Mario. Îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult”, a spus Theo Rose pe Instagram, citat de CANCAN.RO.

Publicat: 17 dec. 2022, 14:42 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă