Patrick Baumann, secretar general FIBA şi membru CIO, a decedat în timpul Jocurilor Olimpice de Tineret

Publicat: 14 Oct. 2018, 19:02 Life

Patrick Baumann, membru CIO şi secretar general al Federaţiei Internaţionale de Baschet (FIBA) a decedat la vârsta de 51 de ani.

Patrick Baumann, secretar general FIBA şi membru CIO, a decedat în timpul Jocurilor Olimpice de Tineret. Acesta a suferit un atac de cord în timpul Jocurilor Olimpice de la Buenos Aires, a anunţat, duminică, forul internaţional de baschet.

”Deşi a primit imediat îngrijirea medicală necesară, Patrick Baumann nu a supravieţuit. Baschetul a pierdut un lider şi un prieten, iar gândurile noastre se îndreaptă spre soţia lui şi cei doi copii în aceste zile tragice”, a precizat FIBA în anunţul de duminică.

Patrick Baumann a murit

Elveţianul Patrick Baumann (51 de ani) era secretar general al FIBA din 2002 şi membru CIO, precum şi în diferite comisii ale forului olimpic din 2007.

Mesaje de condoleanţe au transmis mai multe personalităţi ale sportului mondial, precum şi conducătorul CIO, Thomas Bach.

La Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires vor fi ţinute trei zile de doliu, iar drapelul olimpic va fi coborât în bernă, potrivit CIO.

Publicat: 14 Oct. 2018, 19:02 Life
Pe aceeași temă