Interviu exceptional cu Delia: “In ultimii 20 de ani, nu am avut grija zilei de maine!” Ce parere are de Smiley si Andra si ce artist din Romania apreciaza cel mai mult?!

Publicat: 14 Oct. 2018, 16:52 News 3

Delia este una dintre cele mai bune voci la momentul asta din Romania si cu fiecare piesa a ei reuseste sa suprinda si sa o transforme instant intr-un hit, iar concertele ei sunt adevarate spectacole.

Interviu exceptional cu Delia: “In ultimii 20 de ani nu am avut grija zilei de maine!” Delia a acceptat sa acorde un interviu mai putin obisnuit Televiziunii Romane in care a vorbit despre cariera ei si despre ce ii place sa faca in viata de zi cu zi si de ce nu si-ar dori niciodata sa ajunga un artist de succes international.

“In ultimii 20 de ani, nu am avut grija zilei de maine. Intotdeauna am muncit cat sa nu duc grija asta. Dar sunt chibzuita, nu cheltui haotic. Imi place sa-mi cumpar lucruri, dar cel mai mult investesc in spectacole. Eu ma duc chiar jos la supermarket, chiar jos aici. Nu mi-am intrerupt legatura cu viata, mie imi si place sa ma duc sa ma uit pe la rafturi. Ma gasesti oriunde, intr-o farmacie, intr-un mall.” a declarat artista.

Despre experientele ei de la concertele din tara, Delia s-a rezumat sa spuna ca lucrurile nu sunt chiar cum si-ar dori orice artist: “Oamenii s-au mirat ca le-am cerut apa plata si prosoape la scena. Wow, ce pretentii! Trebuie sa ne respectam putin si sa invatam sa cerem pentru ca ii vom obisnui sa nu mai aiba aceasta mentalitate.”

Intrebata depre artistii din Romania si pe cine apreciaza, dar si daca si-ar dori vreodata sa ajunga un artist de talia Rihannei sau lui Beyonce, Delia a spus lucrurilor pe nume: “Imi place Smiley, Carla’s, Andra, toti care au rezistat de-a lungul timpului si s-au adaptat la ce se intampla. M-ar obosi sa fac ce face Inna, la un moment dat ma gandesc ca m-ar obosi si nu mi-ar placea. 8 ore pana in Mexic, cu escale cu tot, cred ca as innebuni. Cumva imi convine mai mult sa stau intr-o duba la deplasari prin tara.”

Continuarea articolului »

Publicat: 14 Oct. 2018, 16:52 News 3
Pe aceeași temă