Panică printre știristele de la Kanal D, după venirea lui Denise Rifai în trust!

Publicat: 10 Sep. 2020, 08:59 Vedete

Panică printre știristele de la Kanal D! Venirea în trust a celebrei jurnaliste Denise Rifai, le-ar fi îngrijorat și speriat pe Ilinca Obădescu și Silvia Ioniță! Cele din urmă având un conflict extrem de urât în urmă cu doar două săptămâni. 

Denise Rifai la Kanal D, motiv de îngrijorare pentru știristele din trust

Noua “achiziție” a trustului Kanal D – Denise Rifai – a creat mare bucurie printre colegii de breaslă, dar și panică pentru cel putin două dintre vedetele televiziunii: Ilinca Obădescu și Silvia Ioniță!

Denise Rifai este cunoscută prin prisma emisiunii TV pe care o modera în trecut la postul Realitatea, ea fiind una din celebrele jurnaliste din piață. Extrem de profesionistă și cu un nume “greu” în lumea presei, Denise Rifai a semnat recent cu Kanal D, post la care urmează să apară într-o nouă producție. Până să se afle de show-ul pe care îl va prezenta vedeta, în televiziune ar fi fost o întreagă zarvă!

Mai exact, în redacția știrilor Kanal D, mai toată lumea s-ar fi întrebat unde va fi poziționată Denise Rifai, dacă va prezenta știrile prânzului sau serii. Discuțiile probabil le-au dat motive de îngrijorare și celor două știriste de la Kanal D, Ilinca Obădescu și Silvia Ioniță care s-au gândit că ar putea fi înlocuite cu celebra jurnalistă.

Ilinca Obădescu și Silvia Ioniță nu-și mai vorbesc

Deși ambele vedete ale televiziunii de ani buni și care până nu demult nu și-au făcut griji că ar putea fi înlocuite la pupitrul știrilor, iată că odată cu venirea lui Denise Rifai în trust, pe cele două le-ar fi luat cu panică!

“Atât Ilinca, cât și Silvia încercau să se intereseze ce va face Denise Rifai la Kanal D, dacă va prezenta știrile, și dacă da, pe care dintre ele, cele de prânz sau cele de seară. Probabil atât una, cât și cealaltă credeau că ar fi înlocuite. Ele oricum nu-și mai vorbesc de câteva săptămâni de când s-au certat îngrozitor, erau pe punctul de a se bate, acum se evită, încearcă să nu dea ochii una cu cealaltă. Probabil s-au gândit că din cauza tensiunilor dintre ele, din cauza scandalului de acum câteva săptămâni când și-au făcut reproșuri – scandal care nu s-a oprit la ușa Kanal D, ci a apărut și în presă – una dintre ele va pleca din trust și va fi înlocuită, automat, cu Denise Rifai. Au stat o perioadă cu sufletul la gură. Când au aflat ca ea va prezenta un show, au răsuflat ușurate”, susțin surse din trust.

Publicat: 10 Sep. 2020, 08:59 Vedete
Pe aceeași temă