Așa ceva…Ilinca Obădescu nu știe să alimenteze? A luat poziția ”tufă de Veneția” în benzinărie, ca să primească ajutor

Publicat: 08 Jul. 2020, 21:41 Vedete

O imaginea atââât de… greu de descris în cuvinte dulci! Recent, paparazii CIAO au surprins-o pe Ilinca Obădescu într-o benzinărie. Nimic în neregulă până aici. Filmul s-a rupt în momentul în care știrista a fost nevoită să-și alimenteze mașina și s-a cam fâstâcit… 

În primă fază a cerut ajutor la pompă, unde o doamnă drăguță s-a arătat dispusă să o ajute. Problema este că de aici nu s-a teminat totul. Ilinca a mers mai departe și a luat-o pe doamnă în interiorul benzinăriei, semn că și acolo era în pericol să întâmpine probleme.

Știm, ok, pare un film amuzant, dar privindu-i fața vedetei Kanal D, nu prea ne vine să râdem. Simpatica Ilinca jonglează între deznădăjduire și disperare…

Ar putea exsta o explicație, totuși. Poate că bolidul de aproximativ 30.000 de euro nu este al ei.

Cu toate astea, într-un interviu mai vechi, știrista a recunoscut că este pasionată de mașini.

Îmi plac foarte mult cursele de raliu, îmi pla​c adrenalina și viteza, și atunci prefer să îmi testez abilitățile de pilot pe circuit, și nu pe sosea. Îmi place să merg la karting, la alte sporturi cu motoare, pe circuit. Prima mea experiență cu kartingul a fost în liceu. Referitor la box, după prima lecție, mi-am dat seama că nu este doar un sport de forță, ci trebuie să îți folosești mintea, să anticipezi mișcările adversarului și să rămâi mereu calm. Este o modalitate foarte bună de a scăpa de stresul cotidian”, a declarat Ilinca.

S-a iubit cu Cătălin Cazacu

Încâlcită este situația Ilincăi Obădescu, la fel de încâlcită precum a fost relația lui eroul de la Exatlon, Cătălin Cazaru. Să ne amintim că cei doi anunțau acum 2 ani că sunt la începutul unei relații și acolo s-au oprit… la început. ”Ilinca e o femeie extraordinară. Nu am avut nicio intenție să ne ascundem, acum ne aflăm la începutul relației și ne dorim să se întâmple ceva frumos în viața noastră”, spunea bărbatul. Pe de altă parte, nici Ilinca nu se lăsa mai prejos: „Este un început frumos. Suntem în perioada în care ne cunoaștem, ne apropiem. Cred că relațiile adevărate de iubire se trăiesc departe de ochii lumii, aș vrea să avem intimitatea pe care amândoi ne-o dorim!”. Și atunci când au avut-o, n-am mai avut nevoie de ea.

Publicat: 08 Jul. 2020, 21:41 Vedete
Pe aceeași temă