EXCLUSIV| Ce înseamnă iubirea adevărată pentru Ilinca Obădescu? “Sunt singură și nu cred în jumătatea perfectă”

Publicat: 29 Jan. 2021, 13:38 Vedete

Nu i s-au spus prea multe povești despre prinți și prințese și este pasionată de echipamentele de securitate. Ilinca Obădescu, prezentatoarea Știrilor Kanal D, de luni până vineri, de la ora 12:00, este o fire ambițioasă și a știut să se adapteze pandemiei. Deschisă provocărilor și sporturilor extreme, Ilinca nu și-a pierdut speranța de a întâlni o persoană potrivită cu care să împărtășească toate acestea, care să îi ofere un echilibru și să o facă să zâmbească din tot sufletul.

Ilinca, ce nu știe publicul despre tine și ai vrea să le spui?

Îmi doresc să știe că dincolo de prezentatoarea pe care o văd pe micile ecrane se află o echipă minunată. Eu sunt doar un mesager care transmite muncă și eforturile susținute ale editorilor, reporterilor, cameramanilor și oamenilor de la montaj. În plus, dacă cineva îmi admiră stilul vestimentar sau cum sunt coafată într-o zi, trebuie să știe că este tot meritul unor oameni pricepuți. Și încă un  lucru, oamenii de acasă fac parte din echipa noastră minunată, le simt prezența și le mulțumesc enorm.

Ți-a dat bătăi de cap pandemia?

Am înțeles încă de la debutul pandemiei, că viață noastră se va schimba, că va trebui să ne mărim capacitatea de adaptare ca să facem față noilor condiții. Cu toții am aterizat parcă într-un “vis urat”, cu un amalgam de sentimente care s-au succedat ulterior; de la frică de boală, incertitudinea zilei de mâine și până la singurătate și dor de cei dragi.

Cum a fost anul trecut pentru tine, greu, ușor? Ți-ai dorit să mai faci ceva în plus și nu ai reușit încă?

A fost un an diferit.  Mi-am dorit să pot merge pe teren să filmez materiale pentru “Ce faci în weekend”, dar aproape 4-5 luni am stat doar în studioul de știri sau am muncit de acasă. Am recuperat după aceea cu un maraton de materiale filmate la noi, la mare, la munte, în Deltă, în Maramureș. Am bifat și o listă importantă de activități sportive la aceste filmări. Am făcut scuba-diving, am mers într-o călătorie superbă la apus cu catamaranul pe Marea Neagră, am făcut wakeboarding pe lacul Snagov, echitație la Cluj, asistată de un alpinist profesionist am escaladat o zonă pentru începători din Bucegi, am mers cu mocănița din Vișeul de Sus și am fost “copilot” pentru un zbor cu un avion ultraușor de 2 locuri. Tot anul trecut, am ajuns în locul în care oamenii fac haz de cel mare necaz – la cimitirul vesel de la Săpânța.

Ai avut parte de o pierdere grea… ai reușit cât de cât să îți revii și să te aduni puțin de atunci, de când nu mai e mama ta?

Poate cineva să își revină după ce și-a pierdut mama? Din păcate nu cred că e un lucru peste care să treci vreodată în viață. Nu te vindeci, poate la un moment dat.. înveți cum să-ți gestionezi durerea.

Ce ai moștenit de la ea?

O adevărată comoară – o moștenire genetică foarte bună. Am avut o mamă frumoasă, care a arătat bine toată viața ei.

De ce ți-e dor cel mai tare atunci când te gândești la mama ta?

De tot…

Care a fost primul tău job înainte de a intra în televiziune?

Am lucrat 8 ani în industria de echipamente de securitate, din care 5 ani am fost director de marketing. Sunt fată de inginer. Tata, când eram mică, nu mă adormea cu povești cu prinți și prințese, eram mult mai interesată să aflu întregul proces prin care apa ajunge la robinet sau cum se produce energia electrică. De aici probabil și alegerea primului meu job.

Ești o femeie frumoasă! Ai suferit vreodată din dragoste, din cauza partenerului de lângă tine?

Mulțumesc pentru compliment. Cred că nu e om care să nu fi simțit la un moment acest tip de sentiment. Dar important este ce faci după. Cum te vindeci și ce înveți. Se spune că orice încercare te face mai puternic.

Ce nu ai găsit până acum la relațiile pe care le-ai avut? Ce le-a lipsit pentru a fi unice sau singurele din viața ta?

Când o să-l găsesc pe “the one” o să știu să îți răspund la această intrebare.

Ce iți dorești pentru tine?

Echilibru în tot ceea ce fac si forța să zâmbesc.

Ești singură acum? Cum ar trebui să fie viitorul tău partener de viață pentru a putea deveni jumătatea ta perfectă? Cum l-ai descrie?

Sunt singură și nu cred în jumătatea perfectă. Nu sunt în căutarea jumătății perfecte. Îmi doresc “un întreg” care va alege zilnic să își trăiască viață alături de mine. Dacă o să vină, o să vină.

Ce îți dorești în mod special de la un bărbat, atunci când începi o nouă relație? Îi pui condiții?

Să fie perfect de imperfect. Cred că iubirea adevărată este atunci când un om te face să te îndrăgostești de defectele pe care le are. Nu-mi doresc o mască, îmi doresc un om sincer.

Cum arată viața unei prezentatoare de știri? Cât de mult te-ai schimbat de când apari “pe sticlă”?

M-am maturizat în toți anii aceștia. Cred că viața…decurge la fel pentru toată lumea, indiferent de domeniul de activitate ales. Este o succesiune de contexte, decizii și întâmplări.

Care sunt metodele tale de autoapărare, să le spunem așa, având în vedere că ai lucrat în industria echipamentelor de securitate? Ai acasă accesorii de acest gen sau faci vreun sport mai…”periculos”?

Am acasă un sistem de efracție din pasiunea mea pentru aceste echipamente, nu pentru că mi-ar fi frică de vreo spargere. Nu dețin lucru de valoare în casă. Investesc în momente, nu în obiecte. Sunt născută în ’85, așa că puținii ani de comunism nu mi-au hrănit acea poftă de “a deține”, de “a poseda” lucruri. Și, deși în zilele noastre suntem bombardați zilnic cu mesaje care încurajează consumerismul, încerc să rămân calculată.

Pe lângă televiziune, ce alte plăceri vinovate mai ai?

Sporturi pline de adrenalină. Și sunt o norocoasă pentru că datorită jobului meu am șansa să îmi bifez de pe “bucket list-ul” meu o grămadă de activități.

Ce nu ai face niciodată?

Nu aș renunța la propria personalitate.

 

 

Publicat: 29 Jan. 2021, 13:38 Vedete
Pe aceeași temă