Până și ei au uitat că au fost împreună! Cu ce persoane celebre din showbiz s-au iubit Lavinia Pîrva, Liviu Vârciu și Irinel Columbeanu?

Publicat: 28 iul. 2021, 18:10 Autor: ramona.danciulescu Vedete

Anii au trecut și până și ei au uitat că au fost împreună! Cu siguranță nici voi nu vă mai amintiți cu cine s-au iubit Lavinia Pîrva, Liviu Vârciu sau Irinel Columbeanu, înainte de a avea ultimii parteneri. CIAO.RO a luat la „puricat” dosarul vedetelor și vă scoate la lumină, astăzi, câteva cupluri pe care cu siguranță toată lumea le-a dat uitării.

În showbizul nostru au existat, la un moment dat, diverse cupluri formate din artiști, milionari, actori ș.a.m.d. Cert este că timpul a trecut, iar dacă voi nu vă mai aduceți aminte de existența acestor cupluri, vi le readucem noi în prim plan.

Lavinia Pîrva și Ianis Zicu

Astăzi are o familie frumoasă alături de Ștefan Bănică și cu siguranță oamenii au uitat cu cine s-a iubit în trecut. Ei bine, frumoasa brunetă a avut o relație de lungă durată cu nimeni altul decât fotbalistul Ianis Zicu, la vremea respectivă (2010), fiind extrem de dorit de toate domnișoarele de oraș. Deși a fost mereu discretă cu viața ei personală, actuala soție a lui Bănică a recunoscut, atunci, că formează un cuplu cu Zicu.

După numai un an, cei doi și-au spus „adio”, nedorind să ofere prea multe explicații cu privire la despărțirea lor.

„El a venit în viaţa mea într-un moment în care altele erau priorităţile şi nu eram focusată să mă avânt într-o relaţie. N-am refuzat totuşi să ies cu el şi să încercăm să fim un cuplu şi, până la un punct, a mers, apoi eu m-am concentrat prea mult pe ce aveam de făcut şi am scăpat din vedere că am un iubit. Era o relaţie la distanţă, noi eram doi oameni extrem de ocupaţi. El e pe val acolo la Timişoara şi eu am aici mult de muncă, ne neglijam unul pe celălalt şi aşa mai bine am pus punct”, spunea Lavinia la vremea respectivă.

La scurt timp, Lavinia Pîrva l-a întâlnit pe Ștefan Bănică și în ciuda tuturor speculațiilor apărute despre ei și căsnicia lor, cei doi se înțeleg de minune și chiar au împreună un băiețel pe nume Alexandru.

Lavinia Pîrva și Ianis Zicu au format un cuplu / Sursă foto: arhivă

Liviu Vârciu și Jojo

Mergem mai departe și ajungem la cel de-al doilea cuplu uitat de toată lumea. Acesta a fost format din cuceritorul Liviu Vârciu și Jojo, pe numele său real Cătălina Grama. În 2003, cei doi erau convinși de faptul că sunt suflete pereche, motiv pentru care, la un moment dat, au fost la numai un pas de căsătorie.

Cu toate acestea, cei doi s-au despărțit din cauza numeroaselor certuri care interveniseră între ei. Au căzut de comun acord că nu mai pot fi împreună și au luat-o pe drumuri separate, fiecare dintre ei refăcându-și, ulterior, viața. Cu toate acestea, la un moment dat, Liviu Vârciu a vorbit despre infidelitatea lui Jojo, punând accent pe faptul că din acest motiv și-au spus „adio”.

CITEȘTE ȘI – Irinel Columbeanu își numără zilele până la pensie, singur, prin cafenele. Fostul afacerist a stârnit mila trecătorilor când l-au văzut la o terasă, în plină furtună

Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta. Eu am ținut la ea mai mult decât ar fi trebuit”, a declarat Liviu, acum ceva timp, în presă.

În prezent, Jojo formează un cuplu cu Paul Ipate, iar Liviu şi-a găsit liniştea în braţele Andei Călin, care i-a dăruit o fetiţă și un băiețel. De asemenea, Vârciu mai are o fată, pe Carmina, din relația cu Ami Teiceanu.

Liviu Vârciu și Jojo au format un cuplu / Sursă foto: arhivă

Irinel Columbeanu și Romanița Iovan

Despre Irinel Columbeanu știe toată lumea că i-au plăcut femeile frumoase și tinere, motiv pentru care s-a orientat, de fiecare dată, către o doamnă sau o domnișoară din această categorie.

Irinel Columbeanu și Romanița Iovan au format un cuplu / Sursă foto: arhivă

Ceea ce nu multă lume își amintește este faptul că fostul soț al Monicăi Gabor a avut o relație cu Romanița Iovan. Cei doi s-au iubit pătimaș în urmă cu mai bine de 30 de ani, însă relația lor nu a mers așa cum și-ar fi dorit. Ceva timp mai târziu, afaceristul a cunoscut-o pe Anna Lesko, despre care toată lumea credea că a fost prima lui iubită. În prezent, Irinel Columbeanu este singur, după ce Oana Cojocaru a decis să nu mai formeze un cuplu cu acesta.

Publicat: 28 iul. 2021, 18:10 Autor: ramona.danciulescu Vedete
Pe aceeași temă