Pamela Anderson, sexy la 51 de ani! A fost protagonista unui dans lasciv, pe scena VIDEO

Publicat: 29 Jan. 2019, 16:45 Vedete

Actrita si producatoarea arata incredibil de bine la varsta ei si nu se sfieste sa apara cat mai sumar imbracata, in public.

Pamela Anderson e sexy la 51 de ani si asta se vede cu ochiul liber. Vedeta a fost prezenta in cadrul unui eveniment din Germania. Alaturi de Maxime Dereymez, Pamela Anderson a executat un dans incitant in cadrul evenimentului Rockin Chocolate, de la Cologne’s Alter Wartesaal.

Fosta vedeta din Baywatch si-a etalat trupul de 51 de ani, tonifiat si lipsit de celulita. Pamela Anderson a urcat pe scena imbracata intr-un body nude, sclipitor. Peste el a avut o bluza neagra si larga, pe care si-a dat-o jos la finalul coregrafiei.

Pamela Anderson, sexy la 51 de ani VIDEO


Dansul celor doi, Pamela Anderson si Maxime Dereymez, a fost erotic si plin de pasiune. Actrita de 51 de ani a fost pipaita la greu pe picioare si in zona ei intima. Dansatorul in varsta de 36 de ani a executat mai multe miscari incitante, dar si periculoase, cu blonda.

Nu este prima data cand cei doi urca pe scena. Cei doi au mai aparut si in cadrul emisiuni Dansez printre stele, din Franta. Au fost eliminati in a saptea saptamana de competitie. Pamela Anderson a aparut si in varianta americana a acestei emisiuni, in 2016. Atunci a fost eliminata in a sasea saptamana.

Publicat: 29 Jan. 2019, 16:45 Vedete
Pe aceeași temă