(P) Roxana Vancea, dornică să revină în televiziune

Publicat: 16 mart. 2023, 11:20 Autor: Camelia Vedete
(P) Roxana Vancea, dornică să revină în televiziune

Roxana Vancea este dornică să revină în televiziune după ce va încheia concediul de maternitate. După ce a devenit mamă, Roxana a început o nouă etapă din viață, însă spune că televiziunea păstrează un loc aparte în inima sa și este gata să se întoarcă în cazul în care va primi o ofertă interesantă.

Noua etapă din viața Roxanei Vancea a început în 2019, când s-a cununat cu antrenorul de fitness Dragoș Paiu. Ea a pus astfel cariera pe locul secund și s-a dedicat vieții de familie, pentru ca apoi să devină mamă. În urmă cu un an și jumătate, fosta asistentă TV a adus pe lume un băiețel care a devenit noul său univers. De fapt, Roxana mai crește împreună cu Dragoș și un băiat din fosta relație a soțului său.

Cu o viață de familie foarte bogată, Roxana se mai gândește însă din când în când la o revenire în televiziune. Și spune că ia în calcul posibilitatea de a se întoarce în acest rol, dacă va primi o ofertă interesantă. „Momentan sunt în concediul de maternitate, pentru creșterea copilului, dar după ce se termină mă gândesc să revin în televiziune, dacă o să primesc vreo ofertă care să mă coafeze”, a spus Roxana Vancea pentru Click.

Roxana Vancea se bucură de viața de familie

Mare iubitoare a sportului, Roxana nu mai are la fel de mult timp pentru această activitate, însă se bucură din plin de viața în familie. Ea postează constant imagini cu familia sa pe contul de Instagram, acolo unde are peste 400 de mii de urmăritori. Iar viața de familie îi place nespus, așa cum chiar ea mărturisește.

„Sunt foarte fericită și încântată de ambii copii, mai ales că le place să aibă activitate! Milan a învățat să schieze anul acesta. Și eu, și Dragoș ne-am propus asta, la finalul anului trecut, la finalul lunii decembrie, așa că am stat o lună la Novaci, la părinții mei, pentru asta. Acolo a fost și zăpadă, a fost frumos. Inițial făcuse vreo patru ședințe de schi, după care ne-am întors iar nouă zile și am mai făcut alte lecții de schi. Milan a înțeles din prima totul, de la instructor, pentru că el și l-a ales. Dar și băiatul respectiv (instructorul, n.r.) și-a dat și el tot interesul ca să fie bine. Au schiat și câte trei ore pe zi. Nici Zian nu s-a lăsat mai prejos și l-am urcat pe placă, să învețe, plus că s-a dat și cu săniuța. I-a plăcut și lui mult”, a adăugat Roxana.

Roxana Vancea a revenit la TV pentru o provocare inedită

O dovadă a faptului că nu-și uită afinitatea pentru televiziune este și prezența Roxanei într-un show de succes din lumea pokerului. Recent, fosta asistentă TV a fost invitata specială la Midnight Poker TV Show, eveniment organizat de operatorul online 888poker. Ea venit pentru a se distra la partidă specială de Texas Hold’em Poker și a încheiat pe locul 5, reușind să plece acasă cu un cec în valoare de 500 de dolari, având o prestație apreciată de jucători mai experimentați. Câștigătorul ediției a fost Ionuț Bărgăoan, care a obținut premiul de 2.000 de dolari, alături de recompense bounty puse în joc.

„Să știți că mi-a plăcut foarte mult. M-a prins la un moment dat. La început, targetul meu a fost să nu plec prima de la masă. După ce am văzut că au mai plecat încă doi, am zis că suntem bine și apoi am spus că e momentul să mă distrez. Aici e multă adrenalină”, a spus Roxana Vancea după participarea la Midnight Poker TV Show.

Gorjeancă la origini, Roxana Vancea a mărturisit că a discutat cu mama sa înainte de participarea la show, iar aceasta a sfătuit-o să discute cu Răzvan Belea, un alt jucător din Târgu Jiu care recent a devenit primul român ce a câștigat European Poker Tour la Paris și a obținut peste 1 milion de euro. În orice caz, și Roxana a mărturisit că obișnuia să joace poker în perioada în care era studentă. „De când am venit în București, am stat în cămin la Politehnică și erai invitat la biliard sau la poker. Pentru că eu sunt foarte scundă de înălțime, am ales varianta poker”, a mai spus Roxana.

Midnight Poker TV Show este o emisiune interactivă la care utilizatorii 888poker au ocazia să joace poker live într-un mediu profesionist, live la TV. Calificările au loc în fiecare vineri seară, cu un buy-in de doar 5$. Turneul online are premii garantate de 1.000 de dolari, iar primii șase obțin și dreptul de a participa la următoarea ediție Midnight Poker Show, alături de o vedetă invitată de organizatori. Premiile puse în joc la fiecare ediție sunt de 5.000 de dolari, la care se adaugă și recompensele misterioase ce sunt activate când se elimină un jucător.

Publicat: 16 mart. 2023, 11:20 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă