(P) Cauți cel mai bun loc de muncă în videochat? Află 3 criterii de selecție

Publicat: 19 Mar. 2020, 09:24 General
(P) Cauți cel mai bun loc de muncă în videochat? Află 3 criterii de selecție

Reprezentantele sexului frumos care sunt în căutarea unei noi provocări pe plan profesional, care își doresc altceva, care vor să își trăiască altfel viața, fără stresul job-ului și al salariului, se orientează din ce în ce mai mult în ziua de astăzi către locurile de muncă în videochat.

Agențiile din această industrie au devenit din ce în ce mai numeroase, mai ales în București, unde forța de muncă este mai mare. Tocmai de aceea, alegerea celui mai bun studio reprezintă o misiune dificilă, căci mai toate promit aceleași lucruri: venit exorbitant încă din prima lună de angajare, mediu de lucru etic și legal, echipă profesionistă de traineri și așa mai departe.

În realitate însă, doar o mică parte dintre aceste promisiuni se adeveresc, căci sunt puține agenții serioase, care își respectă viitoarele colaboratoare într-atât încât să fie sincere cu ele încă de la proba interviului.

Loc de muncă în videochat – 3 criterii de selecție

Referitor la agenții serioase, o aducem în discuție pe una dintre cele mai sincere și transparente din România: WOW Agency. Modelele care își desfășoară activitatea aici spun din experiență că nu ar mai încerca să lucreze în altă parte, oricât de multe avantaje li s-ar promite. Sunt atât de mulțumite de condițiile de lucru, de salariu și de echipă, încât consideră studioul ca fiind a doua lor casă.

Iată care sunt, pe scurt, cele 3 criterii de selecție pentru un job în videochat la WOW:

  • vârsta ideală pentru acest job este cuprinsă între 18 și 35 de ani;
  • viitoarele modele trebuie să cunoască limba engleză la nivel conversațional (mediu);
  • cele care doresc un astfel de job trebuie să aibă un aspect fizic plăcut, îngrijit, mai exact, trebuie să se simtă bine în propria piele (nu trebuie să aibă neapărat dimensiuni de top model).

În continuare, haideți să vedem de ce acest studio dispune de cele mai bune locuri de muncă din industrie!

WOW Agency – cel mai apreciat studio de videochat din București

Înainte de a afirma acest lucru, se pune întrebarea: La ce capitole trebuie să se remarce un studio pentru a fi considerat cel mai bun/cel mai apreciat? Răspunsul este simplu: la toate!

Mediul de lucru etic, legal și sigur, profesionalismul întregii echipe, sprijinul oferit permanent fetelor, aspectul îngrijit al studioului, decorul stilat al spațiilor și satisfacția salarială, toate acestea sunt aspecte în dreptul cărora fiecare viitor model speră să pună o bifă validantă, astfel încât agenția aleasă să îi aducă cele mai multe satisfacții.

Dar să revenim la subiect, și anume la motivele pentru care WOW Agency domină piața de specialitate la toate capitolele menționate anterior. Dacă vrem ca la finalul articolului să fim capabili să răspundem la întrebarea: De ce sunt aici cele mai bune locuri de muncă în videochat?, nu mai lungim vorba și aducem deja în discuție avantajele pe care le oferă colaborarea cu acest studio.

Așadar, de ce să lucrezi la WOW Agency?

Enumerăm, într-o ordine descrescătoare din punctul de vedere al importanței, motivele pentru care foarte multe modele și-ar dori să lucreze aici:

  • Siguranță deplină în desfășurarea activității. Doamnele și domnișoarele sunt asigurate, de echipa din departamentul tehnic, că pe site-urile pe care se loghează în fiecare zi nu au acces utilizatori români;
  • Mediu de lucru etic și legal. Activitatea din cadrul studioului are loc în condiții reglementate de legea din acest domeniu;
  • Sprijin permanent din partea trainerilor. Pentru a trece mai ușor peste momentele în care sunt demoralizate sau peste zilele mai puțin plăcute, trainerii echipei, care au o experiență remarcabilă, le oferă modelelor WOW cele mai bune sfaturi, menite să le insufle din nou încrederea în ele;
  • Pachet salarial motivant. Acesta nu doar că le asigură fetelor un trai decent, dar le dă posibilitatea să-și îndeplinească orice vis.

Acestea fiind spuse, credem că fiecare dintre voi poate răspunde la întrebarea referitoare la locurile de muncă din cadrul acestei agenții. Așadar, ce mai aștepți? Ai numărul de contact de la WOW Agency pe site-ul wow-agency.ro, așa că ia legătura cu reprezentanții studioului și programează-te pentru un interviu!

Publicat: 19 Mar. 2020, 09:24 General
Pe aceeași temă