Oana Lovin: „Am fost diagnosticată cu un cancer de mușchi neted!”

Publicat: 29 apr. 2021, 19:27 Autor: ileana.ghinea News
Oana Lovin: „Am fost diagnosticată cu un cancer de mușchi neted!”

Oana Lovin este, la momentul la care vorbim, una dintre cele mai controversate femei din România.

„Fată de miner”, așa cum singură declară, Oana Lovin a devenit o imagine în spațiul public întrr-un context propagandist, hulit de unii, acceptat de alții. Figură pe scena politică și fostă „vedetă” în industria de videochat, Lovin a acceptat invitația lui Mădălin Ionescu de a participa la emisiunea pe care acesta o moderează la Metropola TV.

Momentul în care buba activității privită cu ochi mai puțin blânzi a explodat în presă, pentru Oana Lovin a coincis cu momentul în care a primit o veste cumplită:

„Am fost diagnosticată cu un cancer de mușchi neted!”, i-a spus ea lui Mădălin Ionescu. „Da, este adevărat, mi s-a descoperit o formațiune tumorală uterină, un diagnostic despre care medicii spuneau că-mi mai dă 3, maxim 5 ani de viață. Din fericire, un RMN făcut la timp a determinat că diagnosticul nu este chiar atât de grav, însă trebuie urmărită cu atenție evoluția situație. Am fost operată, indicația este să scot uterul, însă îmi doresc copii!”, a declarat Oana.

Oana Lovin: „Sunt un manifestar anti nedreptate. Am fost învățată să fiu corectă și să iubesc oamenii!”

De loc din Valea Jiului, Oana Lovin a crescut printre mineri, fiind fiica unuia dintre ei. Lider de sindicat, tatăl ei a aplicat în educația fiicei sale modelul conservator, modelul părintelui român:

„Eu nu am știut ce sunt alea petreceri, tata m-a ținut din scurt. Când se întuneca, obligatoriu trebuia să fiu în casă. Tata m-a învățat să fiu corectă, să iubesc oamenii, iar eu mi-am dorit să fiu iubită de oameni.”, a mai spus protestatara.

Pasionată de filozofie, planurile tatălui pentru Oana Lovin au depășit, întotdeauna granițele orașului natal. „Îmi amintesc că m-am apropiat, la un moment dat de băiatului unui important om din Valea Jiului. Tata s-a supărat foarte tare atunci. Mi-a spus că locul meu nu e în Valea Jiului, eu sunt deșteaptă și trebuie să ajung un om mare. Îmi spunea că dacă rămân acolo, nu voi avea viitor. De departe cel mai bun sfat pe care mi l-a dat a fost acela că nu trebuie să depind niciodată de un bărbat!”, conchide politiciana.

Discuția completă dintre Mădălin Ionescu și Oana Lovin poate fi urmărită în video-ul de mai jos:

Publicat: 29 apr. 2021, 19:27 Autor: ileana.ghinea News
Pe aceeași temă