Ozana Barabancea și-a pus inel gastric pentru a slăbi rapid! A recunoscut câte kilograme avea

Publicat: 17 May. 2022, 14:01 Vedete

Criticată pentru că își edita excesiv formele în Photoshop, pentru a arăta mai slabă, Ozana Barabancea a luat măsuri pentru a slăbi și a apelat din nou la a doua intervenție care s-o ajute să piardă rapid kilogramele.

După prima operație, Ozana Barabancea a slăbit 60 de kilograme pe parcursul a câtorva luni bune. S-a întâmplat în 2017, atunci când celebra profesoară de canto a luat decizia împreună cu duhovnicul ei.

Câte kilograme a avut

Mi-a fost un pic frică de această operație am făcut-o cu binecuvântarea duhovnicului meu, pe 20 iunie 2017, la domnul Rubin Munteanu. Mi-a dat o nouă șansă, eu nu am vrut neapărat să arăt bine.

Eram foarte grasă, de la 128 am ajuns la 116 și la 114 am ajuns pe masa de operație. Reușisem să slăbesc cu dietă de la 128 la 116. M-am dus efectiv și m-am operat”, a povestit Ozana Barabancea la EGO Life.

Între timp, în pandemie, artista a început să ia din nou în greutate din cauza angoaselor, și a ajuns la concluzia că își dorește să redevină la formele suple care o făceau să se simtă mult mai bine.

De data aceasta a ales să-și puna inel gastric, iar recuperarea a fost mult mai ușoară decât după prima intervenție. Iar rezultatele sunt deja vizibile!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ozana Barabancea Maria (@ozana9barabancea)

De ce nu are iubit Ozana Barabancea

Ozana Barabancea a mărturisit că momentan nu se gândește să-și facă un iubit. Pentru că se simte foarte puternică de una singură, fără un partener.

Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. (…) Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt”, a mărturisit Ozana Barabancea.

„Sunt masterandă la al treilea master la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. Sunt colegă cu băiatul meu. El este la licenţă, eu sunt la master la stilistică dirijorală, orchestră, simfonică”, a declarat vedeta.

Publicat: 17 May. 2022, 14:01 Vedete
Pe aceeași temă