Ozana Barabancea a ”topit” 30 de kilograme cu un singur click! Imagini uluitoare cu jurata de la ”Te cunosc de undeva!”, care-i contrazic postările

Publicat: 11 apr. 2021, 18:40 Autor: G. M. Vedete

Ozana Barabancea, realitate VS Instagram! Artista își prelucrează pozele atât de mult pentru contul de Instagram, încât atunci când o vezi în realitate ajungi să n-o recunoști decât după haine. 

Zilele trecute, artista a postat un set de imagini pe contul său de Instagram, fotografii realizate probabil la filmări, la emisiunea la care este jurat, “Te cunosc de undeva”. Ozana apare într-o rochie albă, cu ceva imprimeu, cu un make-up desăvârșit și un accesoriu pe cap, din același material din care era ținuta. În dreptul calupului de imagini, bruneta a scris: “Bună să vă fie imioara, dragi români”. Desigur, like-urile au început să curgă, la fel și complimentele pentru îndrăgita artista. Așa cum era și normal, având în vedere că în imagini, Ozana Barabancea arată aproape ca un model, talie de viespe și chip luminat, unde nu se zărea că ar avea pomeți proeminenți sau un soi de bărbie dublă.

Ozana Barabancea, realitate VS Instagram, diferență colosală!

Realitatea însă este cu totul alta, din câte se observă în imaginile surprinse de paparazzii CIAO.RO! Mai exact, în realitate, Ozana pare mult mai plinuță, talia de viespe din imagini nu se zărește, ba din contra, o burtică pufoasă, la fel ca brațele, iar la față nu este chiar atât de trasă. Ea a fost surprinsă probabil într-o pauză de filmări, alături de o concurentă din emisiune. Cele două au ieșit puțin la aer, dar să și butoneze telefoanele.

Ozana Barabancea a slăbit 60 de kilograme după operația la stomac, în urmă cu câțiva ani

Ozana Barabancea a “topit” în jur de 60 de kilograme, pe parcursul a câtorva luni bune, după operația la stomac la care a recurs acum câțiva ani. Mai apoi, și-a făcut un regim alimentar echilibrat pe care l-a “combinat” cu sport, ca să se mențină la kilogramele la care a ajuns. Vedeta ajunsese să cântărească 128 de kilograme, înainte de a-și face intervenția chirurgicală la stomac, și purta haine cu mulți de X și L. Desigur, după ce a slăbit spectaculos, ea și-a schimbat toată garderoba.

Foto: CIAO.RO / Instagram Ozana Barabancea

Publicat: 11 apr. 2021, 18:40 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă