Pe Instagram pozează suplă, dar în realitate are cu 20 de kg în plus! Dovada că Ozana Barabancea este campioană mondială în Photoshop!

Publicat: 23 Oct. 2020, 21:20 Vedete

Ozana Barabancea și-a dorit mereu o siluetă de vis, acesta fiind și motivul pentru care vedeta a apelat la medic pentru o operație de micșorare a stomacului. După ce a slăbit spectaculos, acum se pare că a pierdut lupta cu kilogramele!

Ozana Barabancea se îngrașă la loc?

Ozana Barabancea a reușit să slăbească spectaculos în ultima perioadă, mai exact după ce și-a făcut operație de micșorare a stomacului, în urmă cu câțiva ani. A slăbit extrem de mult, însă nu atât de mult precum arată în imaginile postate pe Instagramul ei, se pare! Probabil, artista își modifică destul de mult pozele pe care le postează pe conturile de socializare, asta pentru că în fotografiile de pe Instagram, Ozana apare cu mult mai slabă, având parcă o siluetă de fotomodel.

Cum arată de fapt Ozana Barabancea?

Recent, jurata de la “Te cunosc de undeva” a fost surprinsă într-o pauză de filmare alături de câțiva colegi. Ozana Barabancea a ieșit la aer, în pauză, și s-a așezat pe o băncuță. Bruneta era îmbrăcată cu o rochie extrem de mulată, dar care nu prea o avantaja. În zona abdomenului se puteau observa câțiva colăcei, iar la spate, de asemenea. Brațele nu aratău deloc subțiri, ba din contra, erau destul de pufoase. Mai mult, în zona genunchilor, se vede un material negru, pe picior, ceea ce înseamnă că Ozana ar putea avea pe dedesubt, un colant scurt modelator, asta dacă nu, materialul închis la culoare, face parte din ținută. Iar din profil observăm și o nedorită dublă bărbie…

Pe Instagram însă artista a publicat o poză în care este îmbrăcată cu aceeași rochie, însă acolo silueta ei a fost modificată în Photoshop, ”eliminând” vreo 20 de kilograme.

Ozana Barabancea a slăbit 60 de kilograme după operația la stomac

Ozana Barabancea a “topit” în jur de 60 de kilograme, pe parcursul a câtorva luni bune, după operația la stomac. Mai apoi, și-a făcut un regim alimentar echilibrat pe care l-a “combinat” cu sport, ca să se mențină la kilogramele la care a ajuns. Vedeta ajunsese să cântărească 128 de kilograme, înainte de a-și face intervenția chirurgicală la stomac, și purta haine cu mulți de X și L. Desigur, după ce a slăbit spectaculos, ea și-a schimbat toată garderobă.

Cum a decis Ozana Barabancea să se opereze?

”Mâncam compulsiv, fără să mă mai gândesc, mâncam fără să fiu conștientă de faptul că îmi fac rău și s-a întâmplat să iau proporții. Și dacă îmi spuneai că sunt grasă, mă jigneai îngrozitor și te și uram la momentul ăla. Și atunci am zis că trebuie să fac ceva, dar mă simțeam sufocată. Am ținut cură de slăbire și ajunsesem prima oară să slăbesc 40 de kilograme, după care m-am îngrășat și mai tare, apoi iar am slăbit, iar jonglatul ăsta m-a supărat și am zis stop joc, hai să ne operăm”, a dezvăluit vedeta, la un moment dat.

 

 

Publicat: 23 Oct. 2020, 21:20 Vedete
Pe aceeași temă