EXCLUSIV| Ce siluetă are acum Raluca Bădulescu și la câte kilograme își dorește să ajungă! “Mai am de luptat!”

Publicat: 26 ian. 2021, 09:30 Autor: Dora Bazavan Vedete

Recunoaște că îi plac la nebunie dulciurile și din cauza acestei plăceri vinovate s-a îngrășat pe timpul izolării și al pandemiei, însă este ambițioasă și și-a propus să ajungă cât mai repede la greutatea de 55 de kilograme. Raluca Bădulescu a povestit exclusiv pentru Ciao.ro cum se simte acum și că nu spune niciodată “Nu” intervențiilor estetice menite să întinerească!

Cum a intrat Regina Raluca Bădulescu în noul an? Ce așteptări ai de la 2021 și ce îți doreșți foarte tare să ți se îndeplinească în acest an?

În anul 2021 am intrat, cred că la fel ca toată lumea, cu speranță! Cu speranța că lucrurile vor reveni la normal, că vom putea trăi viața pe care o aveam cu toții înainte de pandemie. În ceea ce privește așteptările, cred că această perioadă pe care încă o traversăm, ne-a “învățat” să nu mai avem așteptări. Eu sunt foarte optimistă, știu sigur că va fi foarte bine, din toate punctele de vedere însă, baby steps … pași mici, să rămânem obiectivi … de la o lună la alta. Sunt sigură că anul 2021 va fi unul mult mai bun decât 2020. Absolut! A ieșit și vaccinul! Doamne ajută! Să ne vedem cu toții fericiți, să putem să ne îmbrățișăm, să ne bucurăm unii de alții, să fim sănătoși! Aceasta este cea mai mare speranță pe care o am de la 2021.

Ai revenit în emisiunea lui Teo cu rubrica “Așa DA, Așa NU”! Deocamdată în formula fără Bote! Cum e?

Da, cu cea mai mare bucurie am revenit în “Teo Show” cu rubrica consacrată “Așa, DA! Așa, NU!”, împreună cu Bote. Cătălin Botezatu a lipsit motivat, a fost plecat în vacanță timp de două săptămâni, de aceea am fost, până acum, doar eu în studioul emisiunii. Însă, după cum știți, ne-am reîntors în formulă completă. Ralu și Bote au revenit în forță, așteptați-vă la critici pe măsură, dar și laude pe măsură.

Care este în opinia ta, cea mai bine îmbrăcată vedetă feminină? Dar cel mai bine îmbrăcat bărbat din showbizz?

Vedetele din showbiz sunt ca pe nisipuri mișcătoare, din punct de vedere stilistic, însă, dacă vorbim despre o vedetă feminină care se îmbracă bine, de foarte multă vreme, și dovedesc constanța în stilul vestimentar, în calitatea pieselor pe care le poartă, le-aș numi pe Inna și Delia. Bărbați, foarte bine îmbrăcăți în showbiz, ar fi Cătălin Botezatu, evident, pentru că este , Alex Velea…îmi plac mulți, practic toți cei se văd în cadrul rubricii noastre și pe care îi lăudăm de fiecare dată.

Ce lecții de stil le dăm celor care te urmăresc? Ce se poartă și ce nu se poartă în noul sezon? Mai e puțin și vine primăvară! Care sunt acum piesele vestimentare de rezistență?

Lecțiile de stil sunt foarte complicate, eu îmi permit să fac anumite sugestii, dar sfaturi nu mi-aș permite să dau decât celor care mi le solicită în mod expres. Pentru că fashion-ul nu este matematică. Ce-i vine bine cuiva, ce i se potrivește, din punct de vedere stilistic, nu înseamnă că se poate aplica tuturor celorlalți. Aici intervine o greșeală, din partea unora, aceea de a copia trendurile, stilul vestimentar al unor vedete, de a copia anumite imagini pe care le văd pe rețelele de socializare…Stilul trebuie să ți-l construieșți în funcție de personalitatea ta, să iei din modă lucrurile care-ți plac, care ti se potrivesc. Una sunt trendurile și altceva este modul în care le adaptăm la personalitatea noastră. Recomand tuturor să aibă basic-uri excepționale, de calitate foarte bună, și restul pieselor, care sunt efemere, au viață scurtă, să fie alese cu foarte mare atenție. Țînând cont de faptul că vine primăvară, tendințele sunt cele propuse de designeri, culori pastel, nuanțe de bej, multe carouri. Din punct de vedere stilistic, anul acesta este, zic eu, unul destul de puțin glamoruos, dar asta nu ne împiedică pe noi să adaptăm tendințele la personalitatea noastră. Repet: cred că totul se reduce la ceea ce ne vine nouă bine!

Ai avut probleme de sănătate de când ai această siluetă superbă? Urmează să mai corectezi și altceva la tine, în ceea ce privește aspectul tău fizic?

Nu, nu am avut niciun fel de probleme de sănătate. Pe parcursul celor opt ani scurși după operația de gastric sleeve, nu doar că nu am avut probleme de sănătate, din contră, s-a îmbunătățit în mod evident starea mea de sănătate, pentru că atunci când slăbești mult, toate organele corpului își “recapătă” funcțiile. Dacă mai urmează să corectez ceva? Normal, că nu suntem Benjamin Button, îmbătrânim, trece timpul, și sunt sigură că voi apela la alte proceduri estetice. Momentan, sunt în expectative, dar mă voi organiza. Dar da, sunt adepta și cred în chirurgia estetică, cred că dacă tehnologia a avansat atât de mult și ne permite să ne păstrăm o imagine cât mai tânără, și să fim cât mai fericiți cu noi înșine, mai multă vreme, let’s do it!

Ai făcut mult shopping pe timp de pandemie?

Pandemie, nepandemie, Revelion, Crăciun, sfârșitul lumii, orice ar fi, shopping-ul este mea unică, o bucurie enormă. Da, am făcut shopping, mai puțin, ce-i drept, în această perioadă, dar din simplul motiv că nu am unde să ies… Am încercat să cumpăr lucruri timeless, care să treacă testul timpului.

Ce prieteni ți-au fost aproape în perioada asta în care nu prea s-a putut socializa ca înainte?

Nimic nu s-a schimbat pe durata acestei pandemii. Pe aceiași prieteni fantastici pe care-i ador și care mă adoră îi am în continuare și i-am simțit aproape în fiecare secundă…fie că am vorbit pe FaceTime sau ne-am mai întâlnit, respectând măsurile de distanțare socială, chiar dacă ne-am întâlnit mai rar și am vorbit mult la telefon. Familia și prietenii adevărați, cu care m-a binecuvântat Dumnezeu, sunt aceiași și vor rămâne, iar relațiile dintre noi rămân neschimbate, indiferent că este pandemie sau nu. Am schimbat doar modalitatea de interacțiune. Să trecem cu bine peste perioada asta mai grea și se vor schimba lucrurile…

Te–ai redescoperit stând mai mult acasă?

Am înțeles mai bine un singur lucru, anume că trebuie să învățăm să ne bucurăm și să ne trăim fiecare zi, ca și când ar fi ultima… Știți vorbele acelea “Trăiește clipa!”, “Trăiește momentul!”, “Bucură-te de ce ai!”. Nu am reinventat eu roata… Eu n-am avut nicio “viziune” pe timpul lockdown-ului, decât am conștientizat, încă o dată, că trebuie să trăim fiecare clipă ca și când ar fi ultima și că trebuie să ne bucurăm de fiecare minut pe care ni-l dă Dumnezeu pe acest pământ.

Când spui Raluca Bădulescu acum, te gândesti la “Bravo, ai stil”, la modă și tot ce ține de această latură. Tu cu ce anume te identifici cel mai bine?

“Bravo, ai stil!” este cel mai frumos proiect al vieții mele. Am spus și mă bucur să repet că în viața mea s-au întâmplat câteva minuni: nașterea copilului meu, momentul în care l-am cunoscut pe soțul meu și proiectul “Bravo ai stil!”. Colegii, echipa, familia Kanal D, absolut tot, sunt mai presus de cuvinte pentru mine. Sunt sufletul, respirația, inima mea, viața! Respir, trăiesc pentru “Bravo, ai stil!”, pentru familia Kanal D, pentru toți colegii mei minunați care mă înconjoară, pe care îi ador, suntem cea mai mișto echipă din lumea asta și cred că se vede dincolo de ecran acest lucru. Faptul că suntem atât de fericiți împreună, faptul că mă identificați cu “Bravo, ai stil!” mă bucură enorm, pentru că respir și trăiesc “Bravo, ai stil!”.

Dacă nu ar fi moda, ai opta pentru muzică sau ce altceva te-ar face fericită? Cum te-ai reinventa și în ce domeniu?

După cum știți, am făcut de altfel un pas, dar nu în afara modei, ci în completarea ei. Respectiv, proiectul “When fashion meet music”, proiectul meu de Celebrities DJ. Da, muzica este cea de-a doua pasiune a mea, în afară  de modă. Am avut noroc doar de două apariții pe scenă, pentru că după aceea a venit pandemia. După ce va trece această perioadă pandemică, îmi voi relua activitatea pentru că mi-a plăcut vibe-ul, mi-a plăcut să pun muzică în club, iar concepul acesta WFMM îndeplinește toate condițiile esențiale, dragi sufletului meu, respectiv pot să mă exprim cu ajutorul hainelor, și o pot face și prin muzică. Iar contactul direct cu publicul live mi-a oferit o energie minunată. În momentul în care se vor ridica restricțiile și se vor redeschide cluburile, când toate vor reintra în normal, vreau să continuui cu proiectul WFMM, respectiv Regina Regească Celebrities DJ.

Ce s-ar întâmpla dacă ai rămâne fără bani de haine?

Nu m-am gândit la chestiunea aceasta și nici nu vreau să o fac pentru că așa cum vă spuneam, sunt optimistă… Glumesc acum, că în viață nu este vorba doar despre haine. Cel mai important este să fim sănătoși, deși sună a slogan dar, mai ales în timpurile pe care le trăim, acest aspect este cel mai important. Dacă, Doamne ferește, aș avea probleme de sănătate, ar putea să “patruleze” în fața mea întreaga colecție Versace, Balmain, și tot nu m-ar ajuta cu nimic! Adică, nu știu ce s-ar întâmpla dacă nu aș mai avea bani de haine, dar nu pot să mă gândesc într-acolo, ci mă gândesc și îmi doresc să fim sănătoși, că vor veni și banii de haine…cumva.

Cum arată meniul tău zilnic? Pentru ce optezi la mic dejun, prânz și  cină ( dacă se poate detalia)?

Meniul meu zilnic nu diferă cu mult de cel al altor persoane. Singura diferență este că nu am definit un mic dejun, prânz sau cină, pentru că în acești opt ani de când am făcut operația de gastric sleeve, la Dr. Copăescu, m-am învățat să mănânc cantități mici, cât mai des. Dulciurile sunt pasiunea mea vinovată, este adevărat că tot din cauza acestei pasiuni am mai pus câteva kilograme în plus, pe perioada lockdown-ului, dar mi-am revenit! Acum sunt din nou în formă fizică maximă!

Faci sport?

Scurt și cuprinzător: Nu fac sport! Dar îmi propun să mă reapuc de pilates și mi s-a părut singurul tip de sport cu care eu aș putea relaționa. În rest, cu regret spun, și cu în ochi, că nu fac sport. Dacă statul pe canapea poate fi considerat sport, atunci sunt campioană mondială. Dar promit să mă apuc de pilates în 2021.

Câte kilograme ai acum și la ce greutate îți dorești să ajungi? Te simți bine în momentul de față în pielea ta?

Așa cum vă spuneam, am revenit la silueta mea, de acum câteva luni… am cam 63-64 kg însă, mi-aș dori să ajung la cele 55 de kg pe care le-am avut în urmă cu 5-6 ani. Mai am de luptat! Am înălțimea de 1,73 cm, deci, dacă aș avea 55 de kg cred că aș fi foarte, foarte fericită. Rămâne de văzut, poate-mi “iese” această dorință până la vară, pentru că mă străduiesc să mai lucrez la meniu, să mai renunț la dulciuri, că aici am o .

Pentru ce ești recunoscătoare?

Pentru tot ceea ce mi-a dat Dumnezeu; un copil superb, sănătos, splendid, o familie minunată, acasă, și o familie minunată la job, familia Kanal D. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi și fiecare clipă pe acest pământ!

Unde îți dorești să mergi în vacanță anul acesta?

Îmi doresc să merg în vacanță în general, nici nu mai am pretenții de destinație. Nu mai îmi fac planuri, deocamdată, unde se va putea merge, acolo voi călători, dar, cu siguranță că va fi și în destinația mea favorită, în care merg în fiecare an, în Ibiza. Ibiza, Ibiza și iar Ibiza… acolo este locul în care mă simt cel mai bine în vacanță, locul pe care îl ador în general, așa cum ador Spania. Dar, cum s-o putea, nu mai am pretenții. Trăim într-o lume nouă, după reguli noi, așa cum voi merge în vacanță unde se va putea, dar în continuare visez la Ibiza.

 

 

 

 

Publicat: 26 ian. 2021, 09:30 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă