Ovidiu Taran si Ioana Maria Clonta se pregatesc de nunta

Publicat: 10 Oct. 2018, 15:40 Vedete

De 2 ani cei doi canta impreuna la diferite evenimente. Cei doi s-au cunoscut în primii ani de liceu, iar de atunci cei doi au rămas împreună.

Ovidiu Taran si Ioana Maria Clonta se pregatesc de nunta. S-a îndrăgostit de el încă de la prima vedere, iar de la momentul întâlnirii, nu a mai durat mult până ce ei au devenit un cuplu. Pasiunea adolescentina s-a transformat intr-o iubire trainica, dovada fiind faptul ca au hotarat sa faca nunta dupa o relatie de mai bine de 8 ani.  Acum, cei doi artisti vor să facă schimbări radicale în viața lor!

Indragitul cuplu din Ardeal a recunoscut  că pe lângă carieră, işi doresc foarte mult să devină parinti, mai ales că sunt într-o  relatie de 8 ani. Ovidiu Ţăran si Ioana Maria Clonţa  au mărturisit că îşi doreşte foarte mult cel puțin un copil, dar în acelaşi timp se gândesc să şi adopte unul atunci când se vor simţi pregătiti. Mai mult, cei doi sunt si iubitori de animale si isi doresc in viitorul aproapiat sa infiinteze un adăpost pentru animalele abandonate.

Ovidiu Taran si Ioana Maria Clonta se pregatesc de nunta

„Din momentul in care a început relația noastră de cuplu, am descoperit multe lucruri și sentimente pe care noi le aveam in comun. Dintre aceste sentimente putem enumera doua care ne întristează cel mai tare, și anume mila și înduioșarea pe care o avem atunci când întâlnim sau deschidem un subiect referitor la copiii orfani și animalele abandonate pe străzi neavând un adăpost. Pentru a creste frumos și a avea parte de o educație buna si ocrotire din toate punctele de vedere ai nevoie de o familie. Aceasta familie din păcate le lipsește multor copii. Noi am avut prilejul de a avea o familie care ne-a oferit iubire, sprijin și ocrotire. Suntem foarte dezamăgiți de unele persoane care nu își asuma responsabilitate de a da naștere unui copil și de a-l creste așa cum este normal.

Noi suntem de părere ca cel  mai frumos dar primit de către o familie de la Dumnezeu este acela de a avea un copil. Și noi ne dorim acest lucru in viitor iar dacă Bunul Dumnezeu nu ne va binecuvânta cu un copil, atunci o sa devenim părinții unui copil care are nevoie de o familie. Un sentiment profund este acela de a simții dragostea unui animal fata de stăpânul sau. La fel cum am etalat sentimentele noastre fata de copiii orfani, acelea-și sentimente le avem fata de animalele abandonate.

Ne întristăm când vedem atâta răutate in jurul nostru, fiind foarte ușor sa alungi sau chiar sa lovești un animaluț care nu are nici o vina ca s-a născut si a ajuns in strada dar mai greu este sa ii arunci o bucata de pâine și sa ii oferi o mângâiere sau un adăpost dacă ai posibilitate. Dacă toate lucrurile decurg așa cum trebuie in cariera noastră muzicală ne dorim sa înființăm un adăpost pentru animalele abandonate. Haideti sa încercam cu toții sa ne punem in situația copiilor și animalelor abandonate. Speram ca acest mesaj sa ajungă la inimile voastre. Nu este greu sa fii un om bun!”, ne-au declarat Ovidiu Taran si Ioana Maria Clonta.

Ovidiu Taran si Ioana Maria Clonta sunt impreuna de 8 ani

Dupa 8 ani de relatie, cei doi artisti sunt pregătiţi să facă si pasul cel mare: nunta! Isi vor unii destinele in fata lui Dumnezeu in 2019, atunci cand vor avea o nunta mare, cu multi invitati dragi si colegi de breasla. „Anul 2019 va fi anul in care noi ne vom unii destinele in fata lui Dumnezeu. Așteptăm cu nerăbdare acest moment fiind unul foarte important. Nunta noastră va avea loc la Alba Iulia, fiind o nunta cu mulți invitați iar tot ceea ce tine de partea culinara, distractie și buna dispoziție vom avea grija sa nu lipsească. Suntem foarte nerăbdători sa ne vedem visul realizat, acela de a forma o familie fericita și împlinita”, au declarat cei doi artisti din Ardeal.

Ovidiu Ţăran a urcat pe scenă la vârsta de 9 ani, pe vremea când făcea parte din Ansamblul „Plăişorul” din Săliştea. De atunci, muzica a devenit o permanentă în viaţa sa. Învăţătorul din satul bunicilor l-a învăţat să cânte la acordeon, iar mai apoi a început să studieze orga cu Cristi Şuşman în cadrul Palatului Copiilor din Alba Iulia. Ioana a făcut parte din prima generație de Muguri de tezaur a județului Alba. Recent, Ovidiu Ţăran si Ioana Maria Clonţa  au lansat prima lor piesa de petrecere, „Iti dau inima pe loc”, produsa de Nek Music, ce se bucura de un real succes.

Publicat: 10 Oct. 2018, 15:40 Vedete
Pe aceeași temă