Cazul exceptional al romanului de 95 de ani, sanatos tun! „Lucrez 10 ore pe zi si dimineata si seara ma plimb 20 de minute!” Sfaturile lui iti vor schimba viata VIDEO

Publicat: 12 Mar. 2019, 14:20 Life

Arata incredibil la 95 de ani si isi impartaseste secretul prin care a reusit sa nu para ca timpul l-a afectat in niciun fel.

Ovidiu Bojor, cazul exceptional al romanului de 95 de ani, este sanatos tun! Este unul dintre cei mai sanatosi romani din istorie la varsta lui si continua sa se tina foarte bine. Faceti cunostinta cu Ovidiu Bojor, fitoterapeut, membru al Academiei de Științe Medicale.

Batranul implineste anul acesta 95 de ani si are un stil de viata unic pe care multi dintre noi si l-ar dori. Invitat la Digi 24 in cadrul emisiunii „Tinerete fara batranete”, domnul Ovidiu Bojor a povestit exact cum reuseste sa isi mentina aceeasi greutate de 30 de ani, ce este hrana vie si care este secretul celor trei opt.

Nu doar alimentatia este cea care dicteaza starea de sanatate a unui individ dupa parerea fitoterapeutului de 95 de ani dar si timpul pe care il petrecere in afara programului de munca. Sfaturile lui despre viata sunt pe cat de simple pe atat de greu de pus in practica.

„Starea sănătății mele este aș putea spune satisfăcătoare și, de multe ori, chiar excelentă, fiindcă dacă la vârsta mea îmi permit să lucrez cel puțin 8 sau 10 ore pe zi, dacă la vârsta mea am aceeași greutate ca acum 30 de ani, înseamnă că toate merg bine. Pentru mine medicamentul primordial este alimentația. Suntem ceea ce mâncăm. În funcție de calitatea alimentației, vorbesc acum de corpul fizic, dar care influențează și psihicul. Alimentația naturală, cât mai puțin procesată, împărțită în trei mese principale și două gustări pe zi, iar cantitativ – cantități foarte reduse. Totdeauna mă scol de la masă cu 10-15 minute înainte de a mă simți sătul. Și niciodată nu intru la masă ca să infulec” a povestit batranul Ovidiu Bojor perspectiva lui asupra alimentatiei.

Continuarea articolului »

Publicat: 12 Mar. 2019, 14:20 Life
Pe aceeași temă