Oprah Winfrey a slabit 20 de kg cu un truc simplu. Asa poti sa slabesti si tu

Publicat: 13 ian. 2017, 13:02 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Oprah Winfrey a slabit 20 de kg cu un truc simplu. Asa poti sa slabesti si tu

Oprah Winfrey este o prezentatoare tv celebra in America care are o problema cu greutatea. Aceasta a fost grasa toata viata si dietele pe care le-a tinut au avut mereu efectul yo-yo.

Dar iata ca, la inceput de an, Oprah Winfrey a dezvaluit trucul cu care a dat jos 20 de kg. Este vorba de dieta Weight Watchers, cele mai vechi metode de slabit din anii ’60, in SUA.

Cu ajutorul ei, vedeta tv este mai supla cu 20 de kg si radiaza de fericire. Dar Oprah are un alt truc la care a apelat pe parcursul procesului de slabit.

Oprah Winfrey a oferit femeilor de pretutindeni un sfat pretios, dar rareori urmat: nu va mai concentrati asupra kilogramelor aratate de acul cantarului!

In loc sa cada prada acului de cantar si sa se enerveze ori de cate ori vede ca nu scade sau, de ce nu, creste, Oprah l-a ignorat. Si a reusit sa faca ce si-a propus.

 „Pe masura ce kilogramele dispareau, imi dadeam seama ca pot sa port o anumita rochie, sa particip la un anumit eveniment…

Dar acestea nu erau motive suficient de puternice pentru a-mi mentine motivatia.
Asa ca mi-am schimbat atitudinea: mi-am propus sa fiu sanatoasa din toate punctele de vedere – fizic, emotional si spiritual.

Nu am mai tinut cont de ceea ce arata cantarul, ci ce modul in care ma simteam.
Astfel, motivatia a devenit mai puternica, iar planul alimentar a fost mai usor de respectat”, a declarat Oprah pentru drozthegoodlife.com.

Principiile dietei Weight Watchers

Ideea de baza a dietei Weight Watchers (WW) este ca nu trebuie tinut cu dintii de numarul de calorii.

Mai mult decât atat conteaza cantitatea de proteine, carbohidrati, grasime, fibre si activitatea pe care o depune organismul pentru arderea acelor calorii ingerate.

Afla cum poti sa slabesti si tu cu Weight Watchers!

Publicat: 13 ian. 2017, 13:02 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă