Oltita Chirila a murit. Actrita de teatru s-a stins din viata la 51 de ani

Publicat: 01 oct. 2018, 17:31 Autor: D. C. Vedete

Lumea teatrului s-a cutremurat la aflarea acestei vesti proaste.

Oltita Chirila a murit la doar 51 de ani. A fost una dintre cele mai frumoase actrite al teatrului romanesc de revista. In urma cu 5 ani, Oltita Chirila se muta in America in speranta unui trai mai bun. Aceasta a trait o adevarata deceptie dupa ce colegul cu care a jucat 2 decenii pe scena teatrului, Jean Constantin, a murit.

Singurul lucru care o mai lega de Romania era o proprietate pe care o avea in Constanta. Asa ca actrita Oltita Chirila a revewnit in tara pentru a isi vinde proprietatea. Aceasta a suferit si grave probleme de sanatate pe care si le-a rezolvat in America.

Oltita Chirila a murit la 51 de ani

Oltita Chirila lucra intr-un mare hotel din Las Vegas. A revenit in tara pentru a isi lichida proprietatile, dar zborul i-a cauzat. Din cauza presiunii atmosferice induse in avion la reintoarcere, starea de sanatate a actritei s-a agravat, informeaza Libertatea.

In America, Oltita Chirila a lucrat in casinouri celebre. Ducea o viata simpla, avea multi prieteni si sustinea ca este fericita. Dar s-a stins din viata mult prea devreme. Dumnezeu sa o ierte!

Publicat: 01 oct. 2018, 17:31 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă