Barul subacvatic de la Dalnic, Covasna! E un loc uluitor VIDEO

Publicat: 01 Oct. 2018, 16:52 Life

Barul subacvatic este cea mai recentă „invenție” a celor de la Centrul pentru cercetări subacvatice din localitatea covăsneană Dalnic.

Barul subacvatic de la Dalnic, Covasna, se bucura de succes in randul clientilor. De la ședințe terapeutice, audiții muzicale subacvatice și până la împodobirea bradului de Crăciun, organizarea de partide de șah subacvatice sau chiar oficierea unei nunți în lacul de la Dalnic, toate sunt idei pe care coordonatorul centrului, scafandrul Szabo Jeno, împreună cu alți câțiva voluntari, le-au pus în practică de-a lungul timpului.

La începutul lunii august, o nouă idee inedită i-a venit de această dată fiului său, Szabo Kolos, de asemenea un împătimit al scufundărilor. Acesta s-a gândit să amenajeze pe fundul lacului de la Dalnic un bar, unde cei care fac scufundări să se poată „relaxa” la o bere.

„Este un proiect pe care l-am făcut împreună cu o firmă producătoare de bere din Miercurea Ciuc. Sub apă se găsește cam tot ce trebuie să fie într-un bar: scaune, bar, lumini, avem frigiderul plin cu bere rece, un sac de box și o bornă kilometrică ce arată câți kilometri sunt până la fabrica de bere de la Miercurea Ciuc – se găsesc în fiecare bar al producătorului de bere cu care suntem parteneri.

Continuarea articolului »

Publicat: 01 Oct. 2018, 16:52 Life
Pe aceeași temă