Olivia Steer a dispărut din spațiul public, dar ”fantoma” ei generează un alt scandal imens! Cum arată leacul pe care l-ar fi inventat împotriva coronavirusului, bazat pe ceapă și usturoi

Publicat: 29 Jan. 2020, 09:30 Vedete

Olivia Steer este, cu adevărat, una dintre cele mai controversate apariții pe teritoriul media – fiind vorba despre implicarea ei în a ajuta oamenii și pentru a le oferi sprijin, așa cum spun o parte din ei, medical.

Soția lui Andi Moisescu nu a mai avut atât de multe apariții publice în ultima perioadă, astfel că Olivia Steer a stat mai în „umbră”, privind și, probabil, obiectând anumite lucruri.

Zilele trecute, pe un site bisericesc a apărut un mesaj în care se specifică faptul că Olivia Steer ar fi găsit ”leacul împotriva coronavirusului” fiind denumit drept ”vaccin natural”. Nu știm dacă Olivia Steer a făcut această informație publică sau nu.

”Leacul împotriva coronavirusului promovat de Olivia Steer și de Ortodoxia.ro:
-1/4 cană de usturoi pisat, musai chinezesc

-1/4 cana ceapă, asta poate fi și de Buzău dar să fie tocată chinezește

-1/4 cană ardei iute chinezesc tocat

-1/4 cană ghimbir ras, merge și un sfert de pahar de bere chinezească cu ghimbir în loc

-3 linguri de hrean ras tot chinezește

-1 lingura cuișoare pisate

-750 ml oțet organic de mere

Se așează totul într-un borcan de 1, 5 litri. Se completează cu oțet și se lasă la infuzat peste noapte. Se iau două-trei-patru linguri la fiecare masa”, ar fi scris Olivia Steer, scrie site-ul ziaristii.com.

Andreea Raicu, atac la Olivia Steer! Ce spune despre ‘practica’ soției lui Andi Moisescu

„Ea în general îi invită pe oameni să nu mai apeleze la medicina alopată și să se rezume doar la lucruri naturiste, de pildă, chiar dacă avem 40 de ani să nu mai facem mamografie, să nu mai luăm antibiotice, nu mai știu, e o listă destul de lungă de lucruri pe care le-am auzit de-a lungul timpului. Cred foarte tare în puterea subconștientului, dar în aceleași timp nu pot să anulez puterea și medicina și cred că în primul rând aș întreba-o dacă știe ce putere și ce impact au cuvintele ei și toate aceste provocări și invitații pe care le face comunității ei asupra lor.

Și de ce face asta? Și care este baza care stă în spatele lucrurilor pe care le spune? Pentru că în acea dezbatere (cu dr. Mihai Craiu – n.r.), ea nu avea niște teorii valide, ea avea un telefon de pe care citea diverse lucruri, care nu erau susținute de absolut nimic. Cred că atâta vreme cât ești o persoană publică, ai o responsabilitate foarte mare în legătură cu ceea ce spui, mai ales când ești la televizor. Oamenii te ascultă, oamenii, dacă te plac, te și urmează și trebuie să ai grijă ce spui că s-ar putea să-i duci pe niște piste greșite.

Cred că ar putea să pună o altfel de abordare, să pună întrebări oamenilor, care vor fi nevoiți să afle răspunsuri, nu să dea răspunsurile direct. Cred că fiecare este în măsură – acum avem multe mijloace la dispoziție, și nu mă refer la toate informațiile pe care le găsim pe internet, avem acces la informații și la studii care ne ajută să ne găsim singuri răspunsurile. Pentru că dacă întrebi 10 oameni care au citit 10 lucruri de pe internet, fiecare îți va spune câte o părere, sute de teorii, important e să aduci tu părerea ta, în funcție de ce-ai luat și ce-ai aflat”, a marturisit Andreea Raicu la digi24.ro.

Publicat: 29 Jan. 2020, 09:30 Vedete
Pe aceeași temă