VIDEO! Oana Zavoranu se pregateste de o noua operatie estetica la sani! „Eram un fel de Pamela Anderson, acum vreau sa fiu Naomi Campbell”

Publicat: 12 Feb. 2019, 09:47 News 3

Dupa 9 operatii la sani, Oana Zavoranu se pregateste sa-si mai faca inca una. De ce vrea sani mai mici si mai fermi?

Oana Zavoranu se pregateste de o noua operatie estetica la sani!

„Cred ca e a noua operatie. Tu realizezi ca noi facem lucruri ca sa ne facem de treaba? Imi fac o liposuctie la sani, eu nu mai am silicoane acum. Acum nu mai am botox decat in par. Sunt in constructie si la sprancene, vreau sa-mi schimb forma lor, va rog sa ma filmati foarte in detaliu.

Am avut tatuaj si acum ma detatuez. Suntem back to the origin. Noi pentru ca nu am avut de lucru, ne-am dus si ne-am tatuat la sprancene si ne-am pus tate, dar intr-un final ajungem sa ne dorim ceea ce eram cand eram naturali.” a declarat Oana Zavoranu la emisiunea lui Capatos.

„Din sanii mei naturali naturali, pentru ca sunt putin mai mari decat mi-as dori io, vreau sa fac niste sani mai mici. Eu la un moment dat am avut silicoane de 450 ceea ce acum mi se pare de neam prost. Am vrut sa fiu un fel de Pamela Anderson, acum vreau sa fiu un fel de Naomi Campbell. Vreau sa lansez o noua moda, sa-si scoata toate fetele silicoanele.” a mai continuat ea seria dezvaluirilor.

« Pagina anterioară

Publicat: 12 Feb. 2019, 09:47 News 3
Pe aceeași temă