Oana Zăvoranu, primele declarații după ce și-a iertat soțul infidel: ”Ieșiri în decor se întâmplă peste tot”

Publicat: 06 nov. 2023, 11:15 Autor: Alina Nistor Vedete

Oana Zăvoranu și-a iertat soțul indifel! Bruneta și Alex Asraf s-au împăcat după escapada bărbatului, iar acum vedeta a oferit și primele declarații.

În urmă cu aproximativ o lună, vestea că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf divorțează a căzut ca un trăsnet. A urmat un scandal de proporții după ce bărbatul și-a făcut bagajele și s-a mutat în casa amantei. Bruneta dezvăluia că a fost jefuită de partenerul ei, care a luat bani din casă pentru a-i plăti operațiile estetice iubitei și a-i renova casa.

Deciși să divorțeze, între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf părea să nu mai fie cale de împăcare. Dar iată că vedeta l-a iertat pe soțul infidel! Se pare că cei doi nu pot sta departe unul de celălalt și au decis să mai dea o șansă căsniciei lor. Bruneta recunoaște că a revenit la sentimente mai bune și vrea să dea uitării trădarea suferită.

Suntem umăr la umăr acum, am decis să dăm o șansă căsniciei nostre, dragostei dintre noi. Ieșiri în decor se întâmplă peste tot. Alex și-a recunoscut greșelile, mi-a zis ‘Te iubesc’. Noi nu reîncălzim nici o ciorbă. Cred că dacă uiti, poți să și ierți! Noi suntem doi oameni maturi. Nu ne-a obligat nimeni să ne împăcăm și să renunțăm la divorț. Suntem ca la început, fără trecut. Ne redescoperim, eu am fost singură în perioada asta. Relația noastră avea nevoie de un restart”, a declarat Oana Zăvoranu la Xtra Night Show.

Și Alex Ashraf a confirmat împăcarea cu Oana Zăvoranu precizând că și-a retras acțiunea de divorț.

Da, m-am împăcat cu diva, normal. Dar sunt împăcat cu Oana de mai mult de o lună. Dragostea întotdeauna învinge, ce pot să spun. Am avut o discuție, am vorbit în toată perioada asta amândoi, am ajuns la un numitor comun și ne-am împăcat. Simplu, am renunțat la divorț și sunt acasă lângă soția mea, definitiv și irevocabil. Mi-am retras acțiunea de divorț. Uite cum doi oameni care sunt îndrăgostiți și se iubesc cu adevărat se împacă și trec peste orice popas, orice obstacol”, a declarat și Alex Ashraf.

Alex Ashraf a fost cel care și-a dorit divorțul

Oana Zăvoranu a fost cea care a confirmase divorțul, după ce CANCAN.RO a anunțat în exclusivitate că soțul ei a cerut desfacerea căsătoriei în instanță. (VEZI AICI TOATE DETALIILE)

„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege. Asta sunt eu… așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc”, a postat vedeta pe paginile sale de socializare, a doua zi după ce a fost făcut publică acțiunea de divorț.

SURSA FOTO: Instagram & arhivă CIAO

Publicat: 06 nov. 2023, 11:15 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă