Oana Zăvoranu o face praf pe Andreea Mantea. Ce a putut să spună despre prezentatoarea TV întrece orice imaginație

Publicat: 18 Jan. 2021, 11:44 Vedete

Oana Zăvoranu nu se lasă! Vedeta continuă seria atacurilor, iar cea care a fost luată în vizor de această dată este nimeni alta decât Andreea Mantea. Querida nu a avut cuvinte de laudă la adresa prezentatoarei TV, ba din contră, a făcut-o praf pe aceasta după ce a citit un articol cu bărbații însurați care au trecut prin viața brunetei.

Oana Zăvoranu atacă din nou, iar de această dată ”victima” a fost Andreea Mantea. După ce a văzut un articol în care CANCAN.RO prezenta o relație mai veche a prezentatoarei TV cu un bărbat însurat, actrița a răbufnit.

Vedeta a publicat pe pagina sa de Instagram mai multe capturi din acel articol, dar și un mesaj în stilul său caracteristic.

Oana Zăvoranu o face praf pe Andreea Mantea

Zăvo a spus tot ce i-a trecut prin cap referitor la lucrurile pe care Mantea le-a făcut în trecut și a încercat să le arate urmăritorilor săi în cine au încredere de fapt.

„ZERO. Lui Spayder Sâcâdâm îi plac bărbații însurați. Chiar dacă pe lângă faptul că le lasă soțiile fără soți, le lasă și copiii fără tați. Așa da adevărat caracter…zero.
Alexandra era gravidă în 9 luni când ăsta a divorțat pentru Sâcâdâm de ea. Și ăsta acum apare pe la TV să vă dea exemplu de conduită și să vă recomande creme, ceaiuri, medicamente și tratamente…ăsta!
Caracter zero barat!

Dar nu se șterg nici astea (fotografiile indecente cu Andreea Mantea, n.r.), nici bărbații căsătoriți cu soții însărcinate în luna a noua cu care nu s-a sfiit să se combine sau să îi pese că urmează să devină tați. O femeie serioasă pe care poți pune baza că are lucruri extrem de pertinente de zis, dat fiind ocupația ei de bază, judecând după poze de-astea care sunt cu duiumul (fotografii indecente cu Andreea Mantea, n.r.). Uite cine se dă acum mare doamnă și om de televiziune, vă ține predici despre moralitate, vă dă pilde și are dese accese de furie și isterie dacă cineva îndrăznețte să nu o asculte” a spus Oana Zăvoranu, despre Andreea Mantea, pe Instagramul său.

 

Sursă foto: Cancan.ro

Publicat: 18 Jan. 2021, 11:44 Vedete
Pe aceeași temă