Oana Zăvoranu, declarație incredibilă despre Oana Roman! ”Ea o să viseze la Pepe pentru că eu am avut o treabă cu băiatul ăsta și ea de atunci nu mă înghite”

Publicat: 09 dec. 2020, 15:56 Autor: Andreea Voicu Vedete

Oana Zăvoranu este pregătită să ”detoneze bombe” pe platforma Youtube, după ce bruneta s-a decis să își facă emisiune online unde vorbește despre vedetele din România.

Recent, Oana Zăvoranu a făcut declarații despre Oana Roman spunând despre aceasta că ar fi fost îndrăgostită de artistul Pepe. Recent, Oana Roman a mers într-o emisiune de televiziune, acolo unde i-a luat apărarea artistului, care se află acum într-un scandal din cauza divorțului.

”O tocăm pe Peppa. Cu asta am ceva pentru că ea e supărată pe mine de când visa… că ea visează până când o să fie mai mare decât e… Ea o să viseze la Pepino pentru că eu, la un moment dat, am avut o treabă cu băiatul ăsta și ea de atunci nu mă înghite. Peppa, tu degeaba mi-ai dat mie block, pentru că e ca și cum tu ai fi pe pagina mea în mod curent pentru că lumea e atentă la tot ce faci ca să-mi dea motive de râs”, a spus Oana Zăvoranu, arată publicația Cancan.ro.

Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre căsnicia ei cu Pepe

Frumoasa brunetă a făcut câteva dezvăluiri incendiare de pe vremea în care avea o căsnicie fericită cu artistul, dar a povestit câteva lucruri și despre divorțul cu scandal.

În urmă cu câțiva ani, în spațiul public a apărut o informație potivit căreia Pepe ar fi homosexual. Oana Zăvoranu a vorbit despre acest lucru, recent, în cadrul unei emiisuni TV: „Eu am informații și o spun în premieră. Acum câțiva ani de zile m-am certat îngrozitor cu revista Star, care a publicat un articol despre el că este homosexual. Hai să vă spun că și eu sunt în posesia unor mesaje care atestă că e homosexual. Se vorbește în oraș că lumea cam știe că omul are bucurii la băieți. Normal că am fost stupefiată și am făcut și eu niște legături. Eu nu zic că bag mâna în foc, așa mi s-a spus”a declarat Oana Zăvoranu, la o emisiune TV.

În 2012 când cei doi au divorțat, s-a vehiculat faptul că motivul ar fi un alt bărbat, cu care Oana Zăvoranu ar fi avut o relația extraconjugală.

„Am stat şi am decantat foarte bine lucrurile. Tudy nu a reprezentat nimic, el doar a fost în ecuaţie. Nu Tudy a fost practic motivul divorţului nostru. Lui Pepe i-a convenit să se lege de un personaj”, a explicat Oana Zăvoranu.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 09 dec. 2020, 15:56 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×