Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre căsnicia ei cu Pepe. Care ar fi fost de fapt, motivul divorțului dinte cei doi: ”Am fost stupefiată și am făcut și eu niște legături”

Publicat: 07 dec. 2020, 13:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Zăvoranu a făcut mărturisiri nemaiștiute despre relația ei cu Pepe. Actrița a făcut câteva declarații controversate chiar într-o emisiune TV.

Frumoasa brunetă a făcut câteva dezvăluiri incendiare de pe vremea în care avea o căsnicie fericită cu artistul, dar a povbestit câteva lucruri și despre divorțul cu scandal.

În urmă cu câțiva ani, în spațiul public a apărut o informație potivit căreia Pepe ar fi homosexual. Oana Zăvoranu a vorbit despre acest lucru, recent, în cadrul unei emiisuni TV: „Eu am informații și o spun în premieră. Acum câțiva ani de zile m-am certat îngrozitor cu revista Star, care a publicat un articol despre el că este homosexual. Hai să vă spun că și eu sunt în posesia unor mesaje care atestă că e homosexual. Se vorbește în oraș că lumea cam știe că omul are bucurii la băieți. Normal că am fost stupefiată și am făcut și eu niște legături. Eu nu zic că bag mâna în foc, așa mi s-a spus”a declarat Oana Zăvoranu, la o emisiune TV.

În 2012 când cei doi au divorțat, s-a vehiculat faptul că motivul ar fi un alt bărbat, cu care Oana Zăvoranu ar fi avut o relația extraconjugală.

„Am stat şi am decantat foarte bine lucrurile. Tudy nu a reprezentat nimic, el doar a fost în ecuaţie. Nu Tudy a fost practic motivul divorţului nostru. Lui Pepe i-a convenit să se lege de un personaj”, a explicat Oana Zăvoranu.

„Lucrurile erau stricate de mai mult timp, dinainte de a apărea vreun bărbat în viaţa mea. Între noi intervenise o obişnuinţă, un cotidian, nu mai exista flacăra aia. Eu mă despărţisem de Pepe în gândul meu cu mult timp înainte să apară cineva. Era o despărţire la nivel mental, cu toate că-l vedeam în continuare un bărbat atrăgător şi îl vedeam ca pe ochii mei din cap”, a mai spus aceasta.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 07 dec. 2020, 13:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă