Oana Zăvoranu a reacționat, după ce Pepe ar fi agresat-o pe Raluca Pastramă: ”Nu cred că-și permitea să…”

Publicat: 23 nov. 2020, 15:46 Autor: Andreea Voicu Vedete

Divorț cu scântei între artistul Pepe și soția sa, Raluca Pastramă. Cântărețul ar fi agresat-o pe Raluca în plină stradă, iar acum Oana Zăvoranu reacționează!

Raluca Pascu, fostă Pastramă, soţia lui Pepe, ar fi fost bătută pe stradă de soţul gelos, motiv pentru care a sunat de urgenţă la numărul unic de urgenţă 112. Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, atunci când Raluca Pastramă a fost agresată de soţul ei. Oana Zăvoranu și-a expus punctul de vedere și vedeta nu crede că artistul Pepe ar fi agresat-o pe Raluca Pastramă în mijlocul străzii.

„În afară de faptul că mi se r@#$ și mi se îndoaie, cum am mai spus, încă consider că este un bluff. La modul că nu cred, având în vedere cât este de controlat el de această familie de infractori, Pastramă, nu cred că-și permitea să o bată pe asta în mijlocul străzii de față cu copiii. Că… nu știu… există poate niște înțelegeri după câțiva ani de căsnicie, există între oricine și oricine”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Spynews.

Pepe, violent în fața fetițelor

În urmă cu câteva zile, Raluca Pastramă și-a dus fetițele la o bază sportivă din Capitală pentru cursurile de tenis. La scurt timp, însă, Pepe și-a făcut apariția la fața locului. Potrivit Cancan, cei doi soți ar fi avut un schimb de replici aprins, Raluca Pastramă ar fi fost agresată de Pepe, chiar în fața celor două fetițe pe care le au împreună! Fără să stea pe gânduri, soția artistului s-a dus la Institutul Național de Medicină Legală pentru eliberarea unui certificat medico-legal. Apoi, Raluca Pastramă s-a prezentat la sediul poliției pentru a depune plângere împotriva lui Pepe pentru loviri și alte violențe.

„La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu.

Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Sursă foto: capturi video youtube

Publicat: 23 nov. 2020, 15:46 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă