Oana Roman l-a despărțit pe Marius Elisei de fosta iubită. Cum a început relația lor, de fapt: „Era lângă mine şi vorbea cu ea”

Publicat: 18 sept. 2023, 10:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman și Marius Elisei au trăit o relație intensă și plină de provocări. S-au căsătorit în 2014 și tot atunci au făcut și botezul fiicei lor, Isabela. Relația lor a început frumos, însă nu și pentru Florentina, fosta parteneră a bărbatului. În cadrul unui interviu recent, aceasta a făcut mărturisiri mai puțin știute despre povestea lor. 

Pe vremea când încă nu era cunoscut, Marius Elisei a avut o relație cu Florentina. A cunoscut-o la 19 ani, iar după numai un an s-au despărțit. N-au putut să stea prea mult unul fără celălalt așa că au decis să își mai acorde o șansă. S-au mutat împreună însă… lucrurile nu au funcționat. Florentina povestește că motivul ar fi fost chiar cea care urma să îi devină soție.

„Noi nu ne-am mai văzut încă din 2013, iar el a evitat să mai păstreze legătura cu mine. Probabil a făcut-o să îşi salveze căsnicia, dar se pare că nu prea a reuşit. Am simţit dintotdeauna că nu va fi de durată (…) El (n.r. Marius Elisei) mi-a scris în iunie anul 2016, pe Facebook, dar după aceea m-a blocat iar. L-am cunoscut la 19 ani, am fost împreună câteva luni, m-a părăsit pentru un an, adică la 20 de ani m-a căutat iarăşi. Iar după 8 luni ne-am mutat împreună. Şi aşa a fost. Nu este adevărat nici că relaţia lui cu Oana Roman a început la ceva timp după despărţirea noastră”, spunea Florentina.

Oana Roman și Marius Elisei pe vremea când formau un cuplu

Oana Roman i-a „suflat” iubitul?

Dezvăluirile nu s-au terminat aici. Florentina a mărturisit că Marius Elisei și Oana Roman au început să discute cu câteva luni înainte ca relația lor să se încheie definitiv. Bărbatul a ajuns într-o zi acasă și i-a spus iubitei lui că vrea să se despartă de ea fără niciun motiv. Atunci Florentina și-a dat seama că se îmtâmplă ceva și i-a acceptat decizia.

„Am venit într-o seară de la serviciu, el nu era acasă. Plecase cu maşina mea în oraş. A venit la ceva timp acasă şi părea cam ciudat. Cred că avusese loc o întâlnire între ei. Pur şi simplu mi-a spus că vrea să ne despărţim, vrea să fie singur. El vorbea cu această doamnă (n.r. Oana Roman) pe un messenger de la BlackBerry. Era lângă mine şi vorbea cu ea despre job.

Chiar ea îl întreba dacă eu nu mă supăr ca vorbeşte cu ea. Mi-a spus să plec şi asta am făcut. Nu puteam ţine pe cineva cu forţa lângă mine! Şi am decis să fac ceva să uit. Dacă rămâneam în România m-ar fi durut să văd cum se afişează cu această. Îmi pare rău de fetiţă. Copiii suportă uneori ceea ce părinţii decid. Eu am plecat în Germania la vreo 2 săptămâni după ce a apărut zvonul la TV că ar fi împreună. Eu am ştiut că vor fi împreună. Le-am spus tuturor, aşa am simţit eu”, spunea fosta lui Marius Elisei, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Publicat: 18 sept. 2023, 10:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă