Oana Roman, dezvăluiri neaşteptate despre câştigătorul de la Chefi la cuţite. Ce legătură există între cei doi

Publicat: 19 oct. 2023, 17:48 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Seara trecută, 18 octombrie, s-a aflat numele marelui câştigător de la Chefi la cuţite. Janni Alexandridis, cuţitul de aur al lui Florin Dumitrescu, a reuşit să plece acasă cu merele premiu. Tânărul a fost lăudat şi felicitat de sute de oameni în mediul online, iar printre aceştia s-a numărat şi Oana Roman. Vedeta a făcut câteva dezvăluiri despre concurent pe reţelele de socializare. Iată ce a povestit.

Marea finală a fost urmărită cu sufletul la gură de fanii emisiunii Chefi la cuţite. Se pare că şi Oana Roman a fost cu ochii pe televizor, însă ştia deja cine va pleca acasă cu trofeul. Se pare că înainte de difuzarea ultimului episod, vedeta a stat de vorbă cu marele câştigător.

Cine este Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la Cuțite din sezonul 12!
Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la Cuțite din sezonul 12!

Oana Roman: „Am avut o discuție de câteva ore cu el”

Pe pagina sa de Instagram, Oana Roman a recunoscut că este fana show-ului culinar. Până acum nu a ratat nicio finală, iar acest lucru nu s-a întâmplat nici în acest an, deşi ştia cine va câştiga concursul.

În continuare, fosta soţie a lui Marius Elisei a dezvăluit că a avut plăcerea de a-l cunoaşte pe Janni Alexandridis. Despre acesta vedeta a avut numai cuvinte de laudă, se pare că tânărul a reuşit să o impresioneze plăcut. Oana Roman are încredere că acesta va ajunge un mare bucătar nu doar în România, ci şi peste hotare.

„Voiam să știu dacă v-ați uitat aseară la finala Chefi la Cuțite. Eu cu Isa ne-am uitat… în ultimii ani nu am ratat nicio finală de Chefi la Cuțite. Anul ăsta recunosc că este prima oară când am știut cine va câștiga.

Felicitări Janni! L-am cunoscut, am avut plăcerea să-l cunosc săptămâna trecută, acum vreo zece zile, am avut o discuție de câteva ore cu el. Îl felicit din suflet, pentru că este un băiat extrem de talentat, foarte serios, extrem de bine educat, foarte hotărât, știe foarte bine ce vrea de la viață.

Cred că are șanse mari să devină un foarte mare chef, nu numai în România, ci și la nivel internațional. Ne-am uitat cu mare plăcere aseară, felicitări Janni și sper să faci treabă bună… știu că o să faci super treabă!”, a spus Oana Roman, în mediul online.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 19 oct. 2023, 17:48 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă