Oana Roman, adevărul despre operațiile estetice! La ce intervenție vrea să apeleze: ”E singurul complex real”

Publicat: 02 nov. 2023, 12:08 Autor: Alina Nistor Vedete

Oana Roman a spus adevărul despre operațiile estetice. Sătulă să fie pusă la zid, vedeta a dezvăluit și care este de fapt singurul ei complex în ceea ce privește aspectul fizic.

Oana Roman a trecut printr-o transformare spectaculoasă. A reușit să dea jos foarte multe kilograme, iar acum se simte bine în pielea ei. Are, însă, un singur complex. La 47 de ani, vedeta a dezvăluit ce anume o deranjează și ar vrea să schimbe.

Are genă bună și nu și-a făcut niciun fel de intervenție la față. Oana Roman mărturisește că apelează la tratamente cosmetice și are un ritual cu creme și măști. Vrea, în schimb, în viitorul apropiat să apeleze la un specialist ca să scape de gușă.

„Eu vreau să fac ceva, care nu este neapărat la nivelul feței. Dana știe. Când aveam 14 ani, Dana și soțul ei de atunci erau prieteni de familie. Țin minte că mă uitam, că era și este atât de frumoasă, și mama mea e frumoasă, dar cu mama eram obișnuită. Și îmi aduc aminte că mă impresiona, îmi doresc să fac un lucru, vreau să scap de gușă.

Eu nu am avut complexul că sunt grasă, cea mai fericită din viața mea a fost când am fost cea mai grasă. Probabil că e o coincidență, dar atunci eram cea mai fericită. Complexul real pe care îl am este gușa și de ea vreau să scap. Este singurul lucru pe care vreau să îl fac, îmi doresc foarte tare să scap de acest complex pe care îl am”, a mărturisit Oana Roman la Ego Life.

Ce intervenție vrea să-și mai facă

A rămas cu un exces de piele și grăsime pe abdomen și se gândește serios să rezolve și această problemă. Vedeta le-a dezvăluit fanilor că se va lăsa, cât de curând, pe mâna specialiștilor.

Fosta soție a lui Marius Elisei vrea să facă și o abdominoplastie, intervenție care presupune îndepărtarea excesului de piele, dar și de grăsime de la nivelul abdomenului inferior. Într-o serie de dezvăluiri pe Instagram, vedeta le-a spus fanilor care sunt cele mai mari dorințe care i-ar schimba viața major.

”Aș face două lucruri: 1. Operația de abdominoplastie. 2. Aș fi mai puțin directă, mai maleabilă, mai tolerantă cu anumite lucruri pe care nu le pot accepta încă”, a scris Oana Roman pe Instagram.

SURSA FOTO: Instagram

Publicat: 02 nov. 2023, 12:08 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă