Oana Roman, adevărul despre împăcarea cu Marius Elisei: ”Facem eforturi”

Publicat: 11 ian. 2020, 15:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman a trecut prin clipe grele în anul care tocmai a trecut din punct de vedere sentimental. Discuțiile cu soțul său au afectat-o destul de mult pe vedetă, iar acum după ce lucrurile s-au clarificat, Oana Roman a vorbit despre ce s-a întâmplat în acea perioadă.

Împăcarea dintre Oana Roman și Marius Elisei s-a produs în direct la TV. Cei doi s-au sărutat în faţa camerelor şi au uitat de toate problemele

După acest episod, Oana Roman a afirmat că ea şi Marius Elisei sunt bine şi că perioada în care au stat despărţiţi i-a ajutat, iar acum amândoi fac eforturi să formeze o familie cât mai aproape de perfecţiune.

„Suntem ok şi eu zic că mergem pe un drum care duce în direcţia bună acum. Da, normal (n.r. că a ajutat despărţirea). Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut şi pe ce drum vrem să mergem. Încercăm amândoi separat, dar şi împreună, să facem eforturi astfel încât lucrurile să evolueze astfel încât să fim o familie”a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman nu a oferit prea multe explicații, însă nu a dorit să mai lase loc de interpretări.

„Nu vreau să vorbesc prea mult despre asta. Am evitat să vorbesc despre asta în detaliu şi nici n-am s-o fac de acum încolo pentru că pot spune nişte lucruri… Nu vreau să pic în penibil şi să dau detalii care nu îi privesc pe ceilalţi. Sunt lucruri care ţin de sentimentele mele interioare, vorbesc despre ele, dar până la un pumn”, a spus Oana Roman
Publicat: 11 ian. 2020, 15:20 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă