Oana Roman a rămas cu sechele după ce s-a tratat de Covid: ”Am o fonfăială…”

Publicat: 02 apr. 2022, 09:38 Autor: Maria Apostol Vedete

Oana Roman a trecut și ea recent prin experiența Covid, iar simptomele virusului au fost destul de ușoare. Ceea ce o îngrijorează însă sunt ”sechelele” pe care i le-a lăsat acest virus. 

Oana Roman a explicat cum s-a îmbolnăvit la începutul lunii martie. Ea a spus că s-a simțit foarte rău într-o zi, iar simptomele i-au dispărut după ce a început să ia pastilele pentru a se trata. Vedeta a ținut să precizeze că o prietenă a ajutat-o cu tratamentul și starea de rău i-a trecut în aceeași zi.

Am sunat-o pe prietena mea care are tratamentul cu tot ce trebuie. Eu am luat de toate, am luat inclusiv antivirale, antibiotic. Nu mi-a fost rău deloc, le-am luat să nu mi se instaleze virusul în corp prea mult. Din momentul în care am început să iau tratamentul simptomele mi-au dispărut până seara. Am stat 6-7 zile, foarte bine am fost, n-am avut niciun simptom. (…) Am avut simptome post-covid, pe care multă lume le are. (…) Și acum vezi că mai am o fonfăială, tot mi-a rămas”, a mărturisit Oana Roman, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Oana Roman susține că a rămas cu o ”fonfăială”

Ea a mai declarat că s-a simțit mai rău după ce s-a vindecat și s-ar fi confruntat cu simptome post-covid. Vedeta susține că de atunci a rămas cu o anumită „fonfăială” de care nu poate scăpa, chiar dacă testele îi demonstrează că nu mai este infectată cu virusul SARS-CoV-2.

Îndrăgita vedetă a ținut să precizeze că și fetița ei s-a infectat cu virusul COVID-19, dar a avut simptome ușoare, confruntându-se cu febră. Chiar dacă locuiesc în aceeași casă, partenerul de viață al Oanei Roman, Marius Elisei, nu a contactat virusul.

Oana Roman susține că a ales să ia tratament cu antibiotice și antivirale chiar dacă nu se confrunta cu simptome. Vedeta a vrut să se trateze pentru a fi sigură că virusul nu se va instala în corp.

Publicat: 02 apr. 2022, 09:38 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă