Oana Radu se mărită peste două săptămâni! „Cătălin m-a cerut de soţie de câteva luni”

Publicat: 02 aug. 2020, 11:59 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare în familia Oanei Radu. Vedeta a anunțat că se mărită peste două săptămâni cu alesul inimii sale.

A trecut aproape un an de la moartea tragică a fostului ei iubit, iar acum vedeta se gândește serios să se căsătorească cu cel care i-a furat inima, și anume instructorul ei de fitness. Peste două săptămâni, Oana Radu va fi prezentă în fața altarului alături de persoana de care s-a îndrăgostit iremediabil. Artista de 26 de ani abia așteaptă să își unească destinul cu cel al lui Cătălin, în fața tuturor. Evenimentul va avea loc la Craiova, într-un local care va avea și piscină. Oana Radu a fost cerută în căsătorie de partenerul ei în urmă cu câteva luni.

„Cătălin m-a cerut de soţie de câteva luni. Am zis că da, eram într-o stare de şoc, căci nu îmi venea să cred. Dacă îi spuneam nu, îşi făcea bagajele şi pleca, cred. Anul acesta facem cununia civilă, peste două săptămâni, în luna august, la Craiova, într-un loc cu piscină, o să avem foarte mulţi invitaţi. O să aflăm numărul de invitaţi acceptat”, spunea Oana Radu, acum câteva zile, arată Spynews.

Cum a fost Oana Radu motivată să slăbească

Cu minus 65 de kilograme, artista a prins foarte multă încredere în sine și se simte împlinită și fericită. După un moment nu tocmai plăcut din viața ei, Oana Radu a luat o decizie absolut șocantă: să se ambiționeze atât de tare încât să slăbească! Și nu 10 kilograme, ci 65! Cântăreața fusese jignită în public, chiar de iubitul ei de pe acel timp, iar acum a povestit detaliat despre decizia care i-a schimbat viața.

“M-a motivat un băiat, extrem de mult. M-a jignit. El s-a oferit să mă ajute în toată lupta asta cu greutate, îi explicasem că încercaseră foarte multe persoane să mă ajute și că nu mai are rost să mă ajute, pentru că nu merge.

Și mi-a zis să mergem la alergat și am zis da, dar nu am știut dacă am putut să alerg doi metri și m-a jignit, m-a făcut grasă, mi-a zis că degeaba sunt frumoasă dacă sunt obeză, de față cu toată lumea, în parc. Mi-a zis lucruri adevărate.

Nu există frumusețe oricum. Fizicul nu este frumos oricum. Și tot văd genul ăla de poze cu fete grase, cu ‘îmi iubesc corpul. Mă plac așa cum sunt’. Apreciez curajul, că mi-e rușine mie să merg pe plajă așa, dar nu există corp frumos așa. Pe o persoană slabă stă bine orice” , a declarat Oana Radu, potrivit Cancan.

Publicat: 02 aug. 2020, 11:59 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×