Oana Radu s-a ingrasat in 2019. Vedeta a intrat la dieta, din nou!

Publicat: 20 apr. 2019, 16:18 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Dupa ce a aparut la TV cantarind multe kg, artista comparata cu Adele a slabit 60 de kg. A fost momentul in care s-a lansat in piata muzicala din tara.

Oana Radu s-a ingrasat in 2019. Vedeta a intrat la dieta, din nou. Dupa ce a socat Romania cu transformarea ei spectaculoasa, slabind 60 de kg in urma cu cativa ani, artista s-a ingrasat. Nu a marturisit numarul exact de kg pe care le-a luat, dar Oana Radu sustine ca e iar la dieta.

Cantareata care a slabit 60 de kg in trecut, e iar la dieta. Oana Radu a marturisit ca adora sa manance. Este un motiv pentru silueta ei mai plina din ultimele lui. Dar nu se da batuta si a inceput sa tina dieta, din nou!

Oana Radu s-a ingrasat in 2019

„Am întrerupt dieta, dar mă simt extrem de bine în pielea mea. De fapt, mă simțeam până acum o săptămână, când am reluat dieta. Sunt de părere că trebuie să fii foarte asumat. Eu am slăbit 60 de kilograme și m-am îngrășat mult mai puțin. Sunt scundă, se vede imediat, ăsta e defectul meu. Ca idee, oamenii deja îmi scriu că m-am îngrășat la loc. Nu-mi pasă de lucrurile astea, pentru că oamenii sunt superficiali.

Eu în momentul în care nu m-am mai simțit bine în pielea mea am reluat dieta. M-am îngrășat pentru că-mi place mâncarea. Foarte mult. Sunt foarte mâncăcioasă și ăsta e motivul pentru care m-am îngrășat. Să nu credeți, Doamne ferește, că sufăr de vreo boală sau am fost în vreo depresie, pur și simplu îmi place mâncarea la nebunie’, a declarat Oana Radu, pentru Libertatea.

Oana Radu, operatii estetice dupa ce a slabit 60 kg

  • „Slăbind foarte mult, sânii mei s-au lăsat mai mult. Iar pielea de pe brațe era nu foarte „fleșcăită’, dar era relativ moale și atârna. Nu puteam să port maiouri, mânecă scurtă, dacă trebuia să mă schimb undeva îmi doream să ascund acest defect și am intervenit asupra lor. Am fost la doctor care mi-a făcut o brahioplastie sau pe românește mi-a tăiat pielea de pe brațe și mi-a pus implanturi mamare pentru a-mi ridică sănii.
  • Am făcut aceste două operații pentru că am avut mare nevoie și pentru că era… horror. Am intervenit asupra dinților. Dinţii mei nu erau cei mai urați dar nici pe departe cei mai frumoși. Mă deranja că erau foarte mici, erau galbeni deși mă spălăm și de 3-4 ori pe zi pe ei. M-am decis să-mi pun fațete.’, a spus vedeta.
Publicat: 20 apr. 2019, 16:18 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă
×