Oana Radu, probleme în căsnicie! Artista și soțul său au fost la un pas de despărțire

Publicat: 11 ian. 2021, 10:17 Autor: Hermina Hagianu Vedete

În cadrul unui interviu Oana Radu a povestit faptul că a avut probleme în căsnicie și mai mult decât atât, la un moment dat ea și soțul său au fost la un pas de despărțire. Artista a vorbit și despre motivul care i-a adus în acest punct, mai exact, partenerul vedetei era nemulțumit de faptul că artista mânca pe furiș și se îngrășa tot mai mult. 

Anul trecut, Oana Radu a reușit să slăbească enorm, însă drumul pe care l-a avut de parcurs până să ajungă la silueta mult dorită nu a fost deloc ușor.

Totodată, cântăreața a recunoscut că a luat o decizie radicală în viața sa, după ce soțul ei, Cătălin Dobrescu, și-a făcut bagajele și voia să plece de acasă.

”Am început să mănânc în baie, până când Cătălin a început să mă cântărească zilnic și vedea că eu mă îngraș. Îi spuneam că am reținut apă, minciuni. Până într-o zi, când am avut o discuție serioasă cu Cătălin și aproape că a vrut să plece. A considerat că din cauza viicilor mele nu mai putem fi împreună. El mi-a spus clar că își dorește de la mine să schimb asta la mine și i-am promis că schimb tot și nu făceam. Mi-a zis că o să plece și și-a făcut bagajele. Atunci a fost momentul în care mi-am dorit să slăbesc”, a declarat Oana Radu.

”Mi-am dat seama cât de important este el pentru mine”

Oana Radu a decis că este momentul să fie sinceră cu iubitul său și i-a recunoscut faptul că a mâncat pe ascuns. De atunci, ea a decis să slăbească tot mai mult și să nu-i mai ascundă nimic partenerului său.

”Am realizat că din viața noastră oamenii pot pleca oricând, pot pleca fără ca noi să știm sau fără ca noi să preconizăm că o să se întâmple și am zis așa: ”Omul ăsta poate chiar o să plece”. N-am dormit toată noaptea. Am stat în sufragerie și am plâns. Nu am dormit. El s-a trezit și a văzut că am ochii plânși și i-am zis că am mâncat pe furiș și că din acel moment o să mă lupt să slăbesc și să arăt bine pentru mine. Atunci mi-a promis că nu o să plece. Din momentul ăla nu a mai existat mâncare. Mi-am dat seama cât de important este el pentru mine”, a mai adăugat ea.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 ian. 2021, 10:17 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă