FOTO. Oana Radu, goală în așternuturi. Artista a slăbit spectaculos! Ce dietă a folosit

Publicat: 26 Oct. 2020, 14:29 Vedete

Oana Radu a reușit să slăbească spectaculos, ba chiar 30 de kilograme cu ajutorul unei diete și a unei vieți echilibrate.

După ce a reușit să slăbească 30 de kilograme și a ajuns la silueta pe care și-a dorit-o, Oana Radu a început să poarte și altfel de ținute, mult mai sexy și mult mai provocatoare, care îi pun în valoare formele frumoase. Mai mult decât atât, artista se menține în formă, având un stil de viață sănătos și făcând exerciții fizice, la sală sau acasă.

Recent, Oana Radu s-a fotografiat foarte sexy în așternuturi, arătându-și picioarele subțiri, semn că este mândră de reușitele sale într-ale nutriției și stilului de viață sănătos pe care l-a adoptat de ceva timp.

Oana Radu a reușit să slăbească 30 de kilograme în 50 de zile

Oana Radu a mărturisit faptul că nu și-a operat stomacul, așa cum mai multe persoane care o urmăresc au presupus și au acuzat-o, ci a reușit să piardă kilogramele în plus prin dedicare față de sport. Și, evident, să nu uităm faptul că și o alimentație adecvată te ajută să ajungi la kilogramele dorite. Potrivit Unica.ro, Oana Radu a urmat câteva reguli pentru a slăbi.

„Lumea m-a acuzat că mi-am operat stomacul și singura dovadă pe care aș putea să aduc este un ecograf care să ateste că nu mi-am operat stomacul, însă nu cred că ar fi potrivit pentru un artist să vină să facă asta la o emisiune TV. Pentru cei care cred că am reușit printr-un stil de viață sănătos și vor să-mi urmeze exemplul, o să vă zic 5 reguli pe care, dacă le aplică, vor pierde în greutate:

Cele 5 reguli respectate de Oana Radu pentru a slăbi

1. Schimbarea alimentației. Adică renunțarea complet la făinoasele albe, la tot ce conține grăsime sau prăjeli, la zahăr, adică dulciuri, sucuri.

2. Fără pic de mâncare după ora 18:00. E o regulă foarte importantă pe care eu am aplicat-o și în perioada de menținere.

3. Nu există cheat day. Adică ziua în care poți mânca orice se află doar în etapa în care s-a ajuns la o greutate și se ține dietă 6 zile pe săptămână, a 7-a zi se mănâncă orice. Până nu se slăbește, nici nu trebuie adusă în discuție. Degeaba te chinui să faci eforturi, dacă într-o zi mănânci cât ai mâncat toată săptămâna.

4. Sportul are o mare importanță. Pentru cei mai grăsuți, în această perioadă de dietă pielea se va lăsa și vor ajunge să-și opereze brațele, picioarele, pentru a înlătura surplusul de piele. Sportul ajută să ne tonifiem.

5. Nu se asociază niciodată carbohidrații cu proteinele. Trebuie să renunțăm la făinoase, dar dacă nu se poate, putem mânca din când în când orez sau paste din orez”.

Sursă foto: arhivă Ciao, arhivă Cancan

Publicat: 26 Oct. 2020, 14:29 Vedete
Pe aceeași temă