Oana Pellea, în lacrimi! ”Timpul nu îmblânzește dorul”

Publicat: 13 dec. 2019, 10:12 Autor: Elena Vedete
Oana Pellea, în lacrimi! ”Timpul nu îmblânzește dorul”

Marea actriță Oana Pellea  a publicat un mesaj emoționant pe Facebook, la 36 de ani de la moartea tatălui ei, celebrul actor Amza Pellea.  

”12.12.1983 -12.12.2019. 36 de ani de cind tata mă veghează puțin “altfel”. Mulțumesc celor care nu incetează să-l iubească. Păstrându-i memoria vie … Amza continuă să trăiască. Daca astazi îi veti aprinde o lumănare…vă rămân îndatorată. Vă multumesc frumos. Și …NU…timpul nu îmblânzește dorul. Deloc.”, a scris actrița pe pagina sa de Facebook. 

Oana Pellea a continuat să joace în ciuda unei fisuri suferite în timpul unei piese de teatru

În urmă cu doar câteva zile, în timpul unei piese de teatru, jucată la Filarmonica Banatul din Timişoara, în faţa unei săli pline, actriţa Oana Pellea a suferit o fisură la piciorul stâng. În fața unei săli pline care urmărea piesa de teatru „Efectul razelor gamma asupra crăițelor lunatice”, Oana Pellea a continuat spectacolul, în ciuda durerii.  Publicul prezent nici măcar nu a sesizat accidentul. Ulterior, actrița a fost dusă la spital cu salvarea și a anunțat că nu va mai fi disponibilă timp de două luni. ”

„Multumesc publicului minunat din Timișoara. Multumesc, Spectacol TM pentru organizare și pentru ajutorul dat după accidentul de pe scenă. Multumesc corpului medical de pe Salvare și celui de la Sp Județean Timiș pentru profesionalismul desăvârșit și atenția acordată. Multumesc, Cristina Casian, Florina Gleznea și Mariana Camarasan pentru ajutorul și dragul dăruit. Multumesc echipei tehnice a Teatrului Metropolis. Din păcate accidentul de pe scena s a soldat cu o fractură la piciorul stg….voi fi indisponibilă 2 luni…. Ma bucur că am putut duce spectacolul la bun sfărșit … și pentru asta Mulțumesc Bunului Dumnezeu că El mi a dat puterea sa continui! Altfel… m am bucurat enorm ca am jucat ieri seara “Efectul” la Timișoara❤️❤️❤️ Break a leg … chiar a functionat?, a postat, ulterior acestei întâmplări neplăcute Oana Pellea, pe pagina de Facebook.

Publicat: 13 dec. 2019, 10:12 Autor: Elena Vedete
Pe aceeași temă