Oana Lovin se întoarce la TV. Împreună cu Rafaelo Varga prezintă “În umbra știrilor”, la Metropola TV

Publicat: 11 sept. 2023, 16:44 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Oana Lovin se întoarce la TV. Împreună cu Rafaelo Varga prezintă “În umbra știrilor”, la Metropola TV

Oana Lovin și Rafaelo Varga propun telespectatorilor Metropola TV un nou format de emisiune informativă, un produs media care „vorbește” pe limba tuturor. Așadar, în fiecare zi de luni până joi, de la ora 19:00, cei doi spun tot ce știu, tot ce au aflat, tot ce nu s-a divulgat, „În umbra știrilor”.

„„În umbra știrilor” este minimum de reacție pro activă pe care presa îl datorează cetățenilor, după foarte mulți ani de beznă, pentru a-i ajuta să vadă luminița de la capătul tunelului în aceste vremuri întunecate. Este promisiunea noastră că vom rămâne și pe viitor la fel, combatanți cu nedreptatea, incisivi cu autoritățile, conectați cu realitatea și durerea românilor, luptând și sperând într-o Românie mai luminoasă.”, declară Oana Lovin.

Alături de ea este Rafaelo Varga, care a părăsit pupitrul Știrilor de la Ora 18:00, pentru a i se alătura în acest proiect cu totul și cu totul altfel.

„Noua emisiunea va scoate la lumină tot ceea ce ei nu vor ca noi să știm. Vom “traduce” pe înțelesul tuturor cele mai importante evenimente, evenimente care ne influentează viața. Vom pune întrebările pe care alții nu au curaj sa le pună și obiectivitatea va fi cuvântul după care ne vom ghida.”, completează Rafaelo Varga.

Așadar, nu pierde emisiunea eveniment „În umbra știrilor”, de luni până joi, de la ora 19:00, emisiune prezentată de Oana Lovin și Rafaelo Varga.

Publicat: 11 sept. 2023, 16:44 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Pe aceeași temă