Oana Lovin, Metropola TV: „Sunt doar un om care își iubește neamul și țara, iar proiectul din care voi face parte nu este o emisiune, este o formă de protest național!”

Publicat: 10 mai 2021, 12:10 Autor: ileana.ghinea General
Oana Lovin, Metropola TV: „Sunt doar un om care își iubește neamul și țara, iar proiectul din care voi face parte nu este o emisiune, este o formă de protest național!”

Oana Lovin, una dintre cele mai controversate femei din spațiul public românesc, se alătură echipei Metropola TV. Începând din data de 10 mai, ora 23:30, devine gazda emisiunii „Ne-am/Neam trezit!”, „proiectul tv care va avea un rol important în procesul de vindecare și trezire a neamului românesc mult prea greu încercat în ultimii 31 de ani”.

Despre ce urmează să se întâmple în noul show TV, ne-a povestit Oana Lovin, în exclusivitate.

Oana Lovin, Metropola TV: „Acest proiect tv va avea un rol important în procesul de vindecare și trezire a neamului românesc mult prea greu încercat în ultimii 31 de ani!”

Oana Lovin ești în fața unui nou început. O emisiune TV la Metropola TV, o emisiune care vine cu un titlu atât de… sugestiv: „Ne-am/Neam trezit!”. La ce să ne așteptăm?
Pentru început trebuie să recunosc că nu m-am văzut făcând televiziune vreodată, dar faptul că va fi o altfel de emisiune, o emisiune în care se pune reflectorul pe cetățeanul de rând, pe situația de facto a României cu bune și cu rele, m-a făcut să accept această colaborare fără să stau prea mult pe gânduri.
Acest proiect tv va avea un rol important în procesul de vindecare și trezire a neamului românesc mult prea greu încercat în ultimii 31 de ani.
În aceste vremuri în care suntem invadați mai mult ca oricând de tot felul de canale media care prezintă orice mai puțin problemele de interes național și problemele fundamentale ale românilor, aceast proiect TV va fi o gură de aer proaspăt pentru că situația actuală din țară va fi prezentată de cetățeni în timp real, iar eu voi fi doar interfață lor.

Ne-ai povestit că vorbim despre o emisiune de seară, o emisiune care se va difuza începând cu ora 23.30 și care se va numi, sugetiv, „Ne-am/Neam trezit!”
Da, informațiile sunt corecte. În plus, aș dori să mai completez că pe cârcotașii de serviciu ii anunț de pe acum că nu mă erijez în jurnalist, pentru că nu sunt jurnalist. Sunt doar un om care își iubește neamul și țara, iar proiectul din care voi face parte nu este o emisiune, este o formă de protest național.
Am emoții, probabil că este normal, ca la orice început de drum și aștept cu nerăbdare să vorbesc cu oamenii și să fiu printre ei, asta îmi place și la asta mă pricep cel mai bine, la oameni.

Oana Lovin ești una dintre cele mai contestate femei din spațiul public, în acest moment…
Da, posibil, și nu mă plâng, mi-am asumat lupta, mi-am asumat că lupta nu e ușoară și de multe ori nici dreaptă nu e pentru că forțele implicate nu sunt nici pe departe egale. Cu toate acestea, eu le mulțumesc celor care au încercat din răsputeri să mă nimicească prin articole și acțiuni care echivalează cu lovituri sub centură. Toate aceste lucruri nu au făcut altceva decât să mă maturizeze, să mă călească și să mă aducă mai aproape de momentul de azi.
Au vrut să mă reducă la tăcere, au crezut că mă vor face să dispar, au făcut greșeală de a mă judecă prin prisma propriei lor judecați și modalități de acțiune.

S-au înșelat, încrederea pe care oamenii care se regăsesc în mine mi-au dat-o este un lac fără fund, este combustibilul de care am nevoie pentru a trece peste toate în viteză și este totodată o responsabilitate pe care încerc să o tratez cu maximă seriozitate și sper să nu-i dezamăgesc.

Oana Lovin, Metropola TV: „Lupta mea a fost într-adevar îngreunată, atât în social media prin pagini și conturi închise peste noapte fără motivare!”

Și totuși…
Fiecare atac și fiecare articol defăimător la adresa mea au fost pentru mine reacțiuni la acțiunile mele, au fost dovada faptului că deranjez, pentru că adevărul deranjează într-adevar și toată campania de denigrare a fost semnalul clar că sunt pe drumul cel bun și trebuie să-mi continui lupta.
Lupta mea a fost într-adevar îngreunată, atât în social media prin pagini și conturi închise peste noapte fără motivare, cât și prin diverse forme de intimidare în viață de zi cu zi, procese, plângeri, jandarmi și poliție la ușa casei, amenzi peste amenzi.

Tu cum vezi toată situație care, iată, a devenit cumva subiect în propria-ți emisiune tv?
A trecut un an de la pseudo declararea pandemiei pe teritoriul României. An greu pentru România care aflată pe mâna incompetenților vremelnici așezați în vârful statului a picat examen după examen la mai toate materiile. Pentru a-și masca proasta guvernare și prostele decizii, administrația acestei țări și-a plasat eșecul pe umerii populației. Au dezbinat încă o dată populația, vaccinați și nevaccinați, purtători de masca și nepurtători de masca, obedienți sau teroriști.
Ca niciodată românii au reacționat prin proteste în toată țară, timid ce-i drept, românul nu are cultul protestului, cultul revoltei sau educația de a-și cunoaște și cere drepturile.
Dar orice lucru are un început și această pandemie a fost momentul de trezire a poporului român care a fost mai atent la deciziile pe care le iau cei care sunt la conducerea țării, au taxat gafele, corupția, hoția, bătaia de joc, abuzul, ignoranța.
Bineînțeles că aceste proteste spontane m-au găsit în stradă după ani de zile de proteste pe la poartă Cotroceniului sau prin Piața Victoriei.
Fără să îmi doresc am intrat sub lupa aparatului media care toacă orice voce antisistem.

 

Publicat: 10 mai 2021, 12:10 Autor: ileana.ghinea General
Pe aceeași temă
×