Oana Lis, în doliu. Tatăl ei a murit în Spania. Familia încearcă să îl aducă în România

Publicat: 13 Apr. 2021, 15:31 Vedete

Este doliu în familia Oanei Lis. Tatăl ei, care se afla în Spania, s-a stins din viață. Familia acesteia încearcă să îl aducă acasă și să îl înmormânteze la locul de veci pe care îl are aici.

Oana Lis trece prin momente extrem de grele în prezent, după ce tatăl ei s-a stins din viață în Spania, acolo unde bărbatul locuia. Soția lui Viorel Lis urmează să îl contacteze pe fratele ei pentru a stabili modalitatea prin care să îl aducă pe tatăl lor în România, pentru a avea parte de o înmormântare cum se cuvine. Familia încearcă să afle exact ce asigurări avea bărbatul în Spania și care sunt condițiile prin care îl pot aduce acasă, arată Spynews.

Oana Lis și tatăl ei nu s-au mai văzut de ceva timp, mai ales după ce bărbatul a ales să locuiască în Spania. Chiar dacă au trăit momente grele împreună, soția lui Viorel Lis l-a iertat. Blondina vorbea în trecut despre momentele cumplite pe care le-a trăit în copilărie, vedeta fiind abuzată de cel care ar fi trebuit să îi arate calea în viață.

„Tata e din Oneşti, dar n-am mai fost niciodată aici, am amintiri grele. Mă bătea, nu-mi dădea să mănânc, beam apă de la animale şi voia să mă mărit cu un cioban, deja rezolvase totul. Nu mi-e ruşine să recunosc că tatăl meu m-a abuzat şi sexual. Nu mai vorbesc cu familia mea. De asta mănânc mult acum pentru că n-am avut ce mânca. Mama a murit când aveam 13 ani. Eu la 14 ani voaim să mă omor, dar am mers mai departe. Pentru mine Viorel e familia mea. Nu am stat cu Viorel pentru bani, ci pentru că mi-a oferit respect şi siguranţă”, a declarat, cu ochii în lacrimi, Oana Lis în emisiunea „Poftiţi pe la noi” de la Antena 1.

Oana Lis și-a luat certificat de părinte adoptator

Oana, soția lui Viorel Lis, a vorbit într-o emisiune de televiziune despre faptul că visul ei de a deveni mămică ar putea să devină realitate în curând. De când dorința i s-a intensificat, Oana Lis a început să treacă pragul instituțiile pentru a întocmi dosarul de părinte adoptator.

„De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă. Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a spus Oana Lis în emisiunea Star Magazine.

Sursă foto: Capturi video Youtube

Publicat: 13 Apr. 2021, 15:31 Vedete
Pe aceeași temă