O vedetă Antena 1, snopită în bătaie. Frumoasa blondină a ajuns de urgență la spital

Publicat: 09 Aug. 2020, 10:12 Vedete

Fosta concurentă a celui mai celebru show culinar de la Antena 1 a trecut prin momente de groază, după ce a fost luată la bătaie în mijlocul străzii de două persoane, necunoscute. Blondina a avut nevoie de intervenția ambulanței pentru a o duce de urgență la spital.

Amalia, fosta concurentă de la „Chefi la Cuțite” povestește că cei doi au dat practic de pământ cu ea și nimeni nu a sărit în ajutorul ei. Motivul este unul halucinant și anume, cei doi au fost foarte deranjați de faptul că Amalia „este prea vedetă”. Mai mult, frumoasa blondină povestește faptul că pe lângă cei doi au venit și alte persoane necunoscute și au început să dea în ea și nu a avut nicio șansă să se apere.

„Niște persoane, soț și soție, împreună cu alți vecini au dat cu mine de pământ. Nu știu cum se numesc, dar vin în vizită lângă noi. Că sunt prea vedetă. A început să mă tragă de păr și a sărit și soțul ei pe mine. M-au dat cu capul de pământ și au început să sară alți patru pe mine”, a declarat fosta concurentă, pentru spynews.ro.

Aceasta mărturisește că și-a pierdut conștiința și a fost luată la spital cu ambulanța, unde primește acum îngrijiri medicale.

„M-a adus ambulanța, că mi-am pierdut cunoștința”, a mai povestit Amalia.

Când începe noul sezon Chefi la cuțite

Chefi la cuțite este una dintre cele mai urmărite emisiuni de la Antena 1, conform audiențelor. Șefii trustului au fost nevoiți să schimbe din mers toată organizarea pentru sezonul al optulea al show-ului culinar, după ce pandemia de coronavirus a ajuns și în România.

La sfârșitul lunii ianuarie, cei trei jurați ai emisiunii, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu începuseră turneul de preselecție prin țară, dar filmările nu au avut timp să se finalizeze. Totuși, fanii emisiunii prezentate de Gina Pistol au motive de bucurie. Antena 1 a anunțat că filmările au fost reluate, iar pe rețelele de socializare au început deja să apară mai multe poze din platou, postate de jurați.

Publicat: 09 Aug. 2020, 10:12 Vedete
Pe aceeași temă