Imagini infioratoare! O tanara din Pitesti este mutilata in bataie ziua in amiaza mare in centrul orasului! Urla in timp ce este tarata de par si nimeni nu intervine! VIDEO

Publicat: 17 Jun. 2019, 01:06 News 2

Un caz extrem de violenta impotriva unei tinere din Pitesti care intr-un final nu a vrut sa depuna plangere impotriva agresorului ei.

O tanara din Pitesti este mutilata in bataie ziua in amaiaza mare! Imaginile de mai jos sunt greu de privit pentru orice om normal iar finalul intamplarii te va pune si mai mult pe ganduri.

Zilele trecute in centrul Pitestiului a avut loc o scena de groaza. O tanara a fost snopita in bataie, tarata de par, lovita de un stalp si plesnita cu pumnii si picioarele in timp ce urla disperata. Desi in zona erau mai multi martori, nimeni nu a intervenit.

O tanara din Pitesti este mutilata in bataie

O tanara din Pitesti este mutilata in bataie

Imaginile care acum sunt intens dezbatute si comentate pe Youtube si au fost vazute de zeci de mii de oameni au fost filmate de un locatar din zona care a iesit pe geam. In tot acest timp femeia urla din rasputeri fara sa o auda totusi nimeni si fara sa o salveze cineva.

Intreaga scena s-a petrecut in centrul orasului, in apropierea pasajului pietonal Magnolia iar imaginile au aparut prima data pe site-ul de stiri locale epitesti.ro. In filmuletul care s-a viralizat rapid se vede clar cum barbatul este extrem de violent cu femeia si o trage de par pe o distanta foarte lunga iar la final o izbeste de un cos de gunoi iar mai apoi si mai puternic de un stalp.

Desi pe imagini se aude cum femeia striga dupa ajutor si urla sa scape de agresor, nimeni din zona nu intervine. Iar ca scena sa fie completa, la final cand totusi politia a ajuns la fata locului si i-a ridicat pe cei doi, femeia a declarat ca nu s-a intamplat nimic si ca nu vrea sa depuna plangere impotriva agresorului ei. Politia totusi a deschis un dosar penal pentru lovituri si alte violente.

Publicat: 17 Jun. 2019, 01:06 News 2
Pe aceeași temă