O tanara din Iasi s-a sinucis, lasand in urma doi copii orfani

Publicat: 22 Oct. 2019, 21:12 News
O tanara din Iasi s-a sinucis, lasand in urma doi copii orfani

Caz dramatic la Iasi, dupa ce o femeie in varsta de 20 de ani si-a pus capat zilelor.

O tanara din Iasi s-a sinucis. Cel care a gasit-o fara suflare a fost iubitul acesteia, corpul ei fiind intr-o padure din apropierea casei. Barbatul a alertat Politia și rudele, care nu-si dau seama de ce tanara ar fi recurs la un asemenea gest.

Iubitul victimei a facut descoperirea luni dimineata, in comuna aflata de 30 de kilometri de Iasi. S-a aflat ca rudele au cautat-o o seara intreaga pe femeie, care era de negasit.

O tanara din Iasi s-a sinucis

S-a sinucis inainte de BAC

Oamenii au marturisit ca tanara era extrem de suparata si manifesta des izbucniri de furie, potrivit stirileprotv.ro. Intr-o zi chiar a amenintat ca se va sinucide, insa cu toate acestea nimeni nu a luat-o in serios.

„A căutat-o toată noaptea, bărbatu-su cu un cumnat de-a ei. Nu erau bătăi în familia lor, era o fată gospodină. Acum o lună, tot aşa, a zis că se spânzura, a zis că nu mai poate să mai trăiască, nu-i mai place viaţa”, a spus matusa tinerei.

Dupa cum este procedura, politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. Cele doua fetite ale victimei au ajuns, momentan, in grija unei rude.

Publicat: 22 Oct. 2019, 21:12 News
Pe aceeași temă