O tanara din Giurgiu, fara inhibitii. S-a dezbracat complet in fata Directiei de Finante: „Ma bronzez”

Publicat: 20 sept. 2018, 14:25 Autor: Simona General

Mare le-a fost uimirea Jandarmilor cand li s-a cerut sa evacueze o tanara din fata Directiei de Finante Giurgiu, pentru ca era complet dezbracata.

O tanara de 21 de ani din Giurgiu a atras atentia prin gestul pe care l-a facut. Pentru ca vremea era asa frumoasa, a zis sa nu-i scape ultimele raze de soare si sa se bronzeze.

Tanara nu este din Giurgiu, ci o romanca din Timisoara, venita din Amsterdam. Trebuia sa ajunga la Timisoare, dar fiindca a incurcat trenurile, a ajuns in Giurgiu.

Jandarmii au constatat ca tanara se afla sub influenta drogurilor. Acestia i-au dat o amenda contraventioala de 200 de lei, dupa care fata a fost transportata la spital.

Astfel pe pagina de Facebook a Jandarmeriei s-au relatat cateva amanunte referitoare la incidentul cu pricina, alaturi de fotografia „indecenta”.

O tanara din Giurgiu, fara inhibitii. S-a dezbracat complet in fata Directiei de Finante Giurgiu Ma bronzez

O tanara din Giurgiu, fara inhibitii

Jandarmii au afirmat ca tanara era complet dezorientata, insa asta nu a scapat-o de amenda pentru expunere indecenta.

„Fiecare zi este o provocare. Ne-am convins încă o dată de acest lucru ieri când am avut de gestionat o situație inedită: o tânără s-a decis să facă plajă pe spațiul verde din fața Direcției de Finanțe.

Dezbrăcată complet, fata de 21 de ani, din Timișoara, nu s-a intimidat la vederea jandarmilor, cărora le-a spus că vrea să se bronzeze…

Pentru că părea a fi dezorientată, tânăra a fost condusă la spital. Înainte însă a fost și sancționată contravențional cu amendă în valoare de 200 lei”.

 

Dupa cum era de asteptat, comentariile la postarea Jandarmeriei nu au incetat sa apara, unele mai amuzante, altele in care Jandarmii au fost acuzati ca au fost prea duri cu tanara.

„Acum și voi … Ați uitat că sezonul ăsta a avut cam multe ploi!?! Poate n-a avut timp!? Altceva mă intrigă… De ce a ales să facă plajă la Direcția de Finanțe!? Ce la DITL nu e loc? :))”.

„Oleacă de nonsens sau nu pricep eu? Deoarece parea dezorientată a fost condusa de voi la spital, nu inainte de a o amenda. Pai de ce? Nu era normal sa aflati parerea medicilor, poate era bolnava psihic, poate nu era in deplinatatea facultatilor mintali… atunci amenda nu-si avea rostul” au fost doar cateva din comentariile postarii.

Publicat: 20 sept. 2018, 14:25 Autor: Simona General
Pe aceeași temă