O tânără din Botoșani a fost anunțată prin telefon că a fost infectată cu HIV! Cine este bărbatul care a plănuit această răzbunare șocantă

Publicat: 18 Nov. 2019, 09:27 News 2
O tânără din Botoșani a fost anunțată prin telefon că a fost infectată cu HIV! Cine este bărbatul care a plănuit această răzbunare șocantă

După ce fata s-a decis să pună punct relației cu un bărbat în vârstă de 32 de ani, acesta a plănuit o răzbunăre care îl va costa probabil mulți ani de închisoare. 

În luna martie a acestui an, un botoșănean de 32 de ani era trimis în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani pentru că a făcut sex cu o fată, fără a-i spune că este seropozitiv, relatează botosaneanul.ro.

Bărbatul a dat dovadă de o cruzime izvorâtă probabil din frustrarea propriei suferințe și și-a anunțat iubita de starea sa medicală, după ce a încheiat relația amoroasă cu ea.

Ar fi făcut-o printr-un telefon, sec. Speriată și șocată fata și-ar fi făcut analizele însă rezultatul a fost negativ. Specialiștii arată că, în caz de infectare, virusul poate să apară într-un interval de 3 până la 6 luni.

Persoana respectivă a întreţinut mai multe raporturi sexuale cu partenera sa, dar aceasta nu a fost infectată, nu a dobândit virusul. Legea penală pedepseşte şi în forma tentativei fapta respectivă, iar procurorii au dispus trimiterea în judecată a autorului„, spunea la vremea trimiterii în judecată, prim-procurorul Valeriu Chihaia de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Procesul a început la Tribunalul Botoșani însă, la ultimul termen, fosta iubită a bărbatului de 32 de ani nu a fost prezentă.

Fostul ei iubit riscă și până la 10 ani de închisoare dacă instanța constată că este vinovat de infectarea cu intenție a fetei cu acest virus mortal.

Publicat: 18 Nov. 2019, 09:27 News 2
Tags:
Pe aceeași temă