O tânără de 19 ani a trăit șocul vieții după ce s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei și s-au întors din luna de miere! Ce s-a întâmplat

Publicat: 21 Jan. 2020, 15:54 News

Lauren, o fată de 19 ani, a trăit momente cumplite în viața ei. La vârsta aceea fragedă, ea trăia cel mai frumos vis, dar nu s-a așteptat să ia totul o întorsătură incredibilă.

În anul 2004, Lauren și Paul White pășeau împreună agale spre altar. Aveau o relație încă din anul 2002. În luna martie, fiica lor venea pe lume. Lauren din Twickenham, sud-vestul Londrei, a dezvăluit că atunci când l-a întâlnit pe Paul a știut că este bărbatul alături de care va păși la altar.

Mama lor a achitat 15.000 de lire sterline pentru nunta lor. Cei doi i-au spus acesteia să vină și ea în luna de miere cu ei. După trei săptămâni după ce au fost în luna de miere, Paul s-a întors schimbat. Aparent, el și mama Julie aveau o relație în secret, potrivit Antena 3.

„Deși nu am plănuit o familie atât de curând, când s-a născut fiica noastră am fost încântați”. Cinci luni mai târziu, pășeau spre altar, iar mama lor achita 15.000 de lire sterline pentru nunta visurilor sale. Dispărea cu orele și devenea extrem de protectiv cu telefonul său. Mama a negat totul spunând: „Ești nebună!”. Când l-am confruntat pe Paul se făcuse alb și a refuzat să mă lase să mă uit în telefon. Simțeam că lumea mea s-a sfârșit. Eram un copil de 19 ani cu un copil.

Când am văzut-o pe stradă și am observat că are burtică, mintea mea a luat-o razna. Și-a acoperit burta și mi-a spus: „E un chist”. Mi-a venit rău. M-am dus acasă și am distrus toate fotografiile de la nuntă. Nu-mi venea să cred că doi oameni pe care i-am iubit și în care am avut cea mai mare încredere au putut să mă trădeze așa. A fost cumplit. Este cel mai urât lucru pe care o mamă poate să-l facă fiicei sale”, a spus fata de 19 ani.

Publicat: 21 Jan. 2020, 15:54 News
Pe aceeași temă