O super vedetă și-a arătat corpul plin de greșeli: „Da, am celulită. M-am săturat să-mi modific pozele”

Publicat: 06 Sep. 2019, 12:24 Vedete

După ani întregi în care s-a luptat cu problemele alimentare, a făcut public faptul că este bipolară, a ajuns la spital în stare gravă după o supradoză și a mărturisit că în copilărie a încercat să se sinucidă, Demi Lovato pare împăcată cu ea însăși.

Demi Lovato și-a etalat celulita. Vedeta, care încă din adolescență se luptă cu kilogramele în plus, a postat pe Instagram o imagine needitata cu trupul său. Îmbrăcată în costum de baie, Demi Lovato arată lumii întregi că este o femeie ca oricare alta, cu probleme cu greutatea și cu celulită.

Demi Lovato și-a etalat celulita

“Aceasta este cea mai mare frică a mea. O imagine cu mine în bikini, needitata. Și ghici ce, am celulită! M-am săturat să îmi fie rușine de corpul meu, să îmi editez pozele (da, celelalte poze cu mine în bikini sunt editate, urăsc că am făcut asta, dar e adevărat) ca alții să creadă că eu corespund standardelor lor de frumusețe. Dar aia nu sunt eu”, a scris Demi.

“Este grozav că m-am întors în televizine/cinema fară să mă stresez cu un program intens de sala înainte de o zi de muncă de 14 ore sau să mă privez de o felie de tort de ziua mea”, a mai adăugat Demi Lovato.

“Oricum, ăsta-s eu, cea needitată, reală!”, a mai spus vedeta.

Publicat: 06 Sep. 2019, 12:24 Vedete
Pe aceeași temă