O recunoști? Fetița din imagine a ajuns una dintre cele mai sexy artiste din România

Publicat: 10 Jul. 2020, 10:35 Vedete

Acum este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi, însă puțină lume știe cum arăta în copilărie. Mai mult decât atât, frumusețea sa a furat inimile multor bărbați de-a lungul timpului.

Cu siguranță atunci când vine vorba despre frumusețe gândul zboară direct la Antonia. Artista este cunoscută de o lume întreagă, însă puțini sunt cei care știu cum arăta aceasta când era micuță și cât de mult s-a transformat de-a lungul timpului.

Acum, iubita lui Alex Velea este o femeie în toată fire și împlinită din toate punctele de vedere.

Iubita lui Alex Velea este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes, trei copii superbi și un bărbat care o iubește, însă, până să devină cântăreață, Antonia ducea o viață simplă.

În cadrul unui interviu frumoasa artistă a dat câteva detalii despre copilăria sa.

„Când eram mai mică aveam tendinţa de a sta cocoşată, mă ghemuiam să fiu cât prietenele mele. Eu dacă mă îndrept, şi mai ales dacă port tocuri, când intru într-o încăpere întorc toate privirile. Nu neapărat datorită frumuseţii. Oamenii se întreabă «cine e căluţul ăsta?”, a povestit artista la un moment dat.

Antonia şi Alex Velea, planuri de nuntă şi botez

Chiar când s-au decis să facă botezul băieților și, totodată nunta, din păcate, pandemia de COVID-19 a sistat activitățile instanțelor de judecată în Italia, una dintre cele mai afectate țări de coronavirus, iar artista s-a văzut obligată să rămână, în continuare, soția lui Vicenzo și să anuleze toate planurile de nuntă cu Alex Velea.

„Voiau o nuntă discretă, fără mare tam tam, care să se desfășoare în același timp cu botezul copiilor. Din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil anul acesta, pentru că există mici șanse ca procesul de divorț al Antoniei să se finalizele anul acesta. Ei nu suferă din cauza acestui lucru, se iubesc enorm și nu consideră că niște acte poate schimba în bine relația lor. Sunt doar puțin supărați pentru că nu își vor mai boteza băieții”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru impact.ro.

Publicat: 10 Jul. 2020, 10:35 Vedete
Pe aceeași temă