O nouă seară cu momente spectaculoase la Românii au talent! Concurenții fac mărturisiri în exclusivitate

Publicat: 29 mart. 2024, 11:48 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Sezonul #14fenomen Românii au talent continuă cu cea de-a opta ediție și promite numere spectaculoase și de această dată. În exclusivitate, am aflat câteva lucruri despre unii dintre concurenții acestei seri.

La doar 13 ani, Maya Giotea, va veni din Timișoara pentru a arăta că tot ceea ce a investit în muzică o poate ajuta pe mai departe. ”De mică, eram mare fană Disney și de la 5 ani am început să cânt piesele de acolo. Părinții au descoperit că-mi place foarte mult. Eram cunoscută și în școală ca fata care cântă. Românii au talent este o experiență nouă deoarece nu am mai fost la așa ceva niciodată. Muzica este cea mai mare pasiune a mea, este un principiu pe care mă axez și ce vreau să fac mai departe. Mă inspir de la foarte mulți artiști, muncesc cât mai mult pentru a deveni cineva. Sunt foarte bucuroasă să fiu auzită de către Andra, e ceva important pentru mine”, ne-a declarat puștoaica înainte de a merge în fața celor patru jurați, cu speranțe mari.

Deși are doar 9 ani, dansul contemporan este cel mai important în viața ei. Acum, Jade Kover a venit din Oradea pentru a face următorul pas în carieră. ”La 3 ani am început baletul și până la 4 ani când am fost primită la clubul de gimnastică, show dance cu elemente acrobatice. Iar de la 5 ani am început să concurez, solo, dar și în grup, în Ungaria, dar și în România. Pe scenă mă simte în largul meu, trebuie să fiu văzută, îmi place mult aprecierea. Cred că va fi un pas mare în cariera mea”, recunoaște tânăra. Urmează să aflăm ce impresie va lăsa juraților.

Au 37 și 43 de ani, sunt artiști din Statele Unite și propun un număr impresionant care îmbină muzica clasică cu aruncarea de cuțite! Ce au pregătit cei de la Sideshow Opera, urmează să descoperim. ”Trăim consecințele orașului din Mexic din care venim. Suntem din New York, am locuit în New Orleans, eram cântăreți de muzică clasică și am pregătit un show cu care am mers la America got talent, în urmă cu 4 ani. Între timp am ajuns cu show-ul nostru în Italia, Spania, Australia. Cred că mereu am fost interesați de lumea veche a circului și după ce am aflat multe despre oamenii din trecut care făceau astfel de lucruri, ne-am dorit să vedem ce putem face în plus cu aruncarea cuțitului. De obicei, femeile erau victimele, așa că ne-am dorit să fie ceva nou. Am combinat un contrast care ne-am gândit că va fi unic, care îi va confuza pe oameni. Există un artist din America care arunca cuțite cu picioarele deoarece nu avea mâini.  Ne-am dorit să aducem ceva din trecut în prezent. Avem și comedie și periculozitate în același timp. Am învățat totul singuri datorită istoriei și research-ului nostru. Oamenii pot privi acest tip de moment exact cum își doresc – râd, se sperie, unii nu știu cum să reacționeze”, au mărturisit cei doi concurenți.

Publicat: 29 mart. 2024, 11:48 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×