O nouă previziune care dă fiori, despre sfârșitul războiului: ”Până de Buna Vestire ceva se va întâmpla!”

Publicat: 24 mart. 2022, 15:05 Autor: Maria Apostol General

Oficial, nimeni nu știe ce curs va lua războiul din Ucraina, însă clarvăzătoarea Carmen Harra este de părere că direcția acestui conflict va fi schimbată până de Buna Vestire, sărbătoare care pică pe 25 martie!

Carmen Harra a făcut noi previziuni despre război. Ea susține că un pas decisiv se va face până de Buna Vestire, care se sărbătorește în 25 martie.

Până de Buna Vestire ceva se întâmplă. Lucrurile sunt foarte tensionate şi pe muchie de cuţit şi lumea acţionează pe emoţii negative, pe spaimă şi pe frică.

Adevărul este că, în acest moment, există două posibilităţi: sau Rusia se asociază cu China şi ei se simt atunci foarte puternici si nu le mai este frică de restul lumii, sau China nu va adera la această alianţă cu Rusia, sub influenţa NATO, a Americii, deşi China ar fi preferat să fie asociată Rusiei, nu NATO.

Pericolul îl reprezintă, de fapt, China, este un pion important pe tabla de şah. Şi poziţia ei va determina dacă Putin se simte destul de puternic să atace restul lumii. El acum este într-o stare de nebunie dusă la maximum. Toată lumea pentru el este trădătoare. El din această bătălie iese înjunghiat.

Plata vine şi pentru el, iar următoarele zile sunt definitorii”, a declarat Carmen Harra în emisiunea ”Starea de veghe”, moderată de Adriana Bahmuţeanu.

Carmen Harra: ”Rusia va ataca Polonia”

La începutul acestei luni, Carmen Harra a mai făcut o previziune sumbră despre război. Ea a spus că Putin va lua înapoi Moldova şi va ataca Polonia!

Nu numai că Putin va lua înapoi Moldova şi Georgia, şi va încerca să intre unde poate el cât de puternic. pentru că Putin nu are frică, are o minte diabolică şi s-a pregătit.

Povestea nu arată deloc bine… Nu vreau să vă fac predicţii negative, dar doar rugăciunile nu o să ne salveze de acest război care bate la uşă. Şi totuşi simt că România, prin partea de NATO este protejată în etapa actuală. Pericolul îl văd spre Polonia. S-ar putea ca ruşii, mai mult ca sigur să intre spre NATO, dar nu prin România.

Planul este diabolic, războiul va mai continua, este doar începutul. Nu mai credeţi că o să ţină două-trei zile şi gata. Nu acesta este planul”, a mai explicat Carmen Harra, la Antena 3.

Publicat: 24 mart. 2022, 15:05 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă